@SandyCas
- 2022
- Volkswagen Anders Anders
- 1982
- Buscamper
Erg goede en fijne camping. Zeer vriendelijk personeel. Zwembad aanwezig en speelfaciliteiten voor kinderen. Gratis WiFi. Heel fijn en net sanitair. Verse broodjes in de ochtend en kleine supermarkt op het terrein. Tevens een restaurant aanwezig. Met de mountainbike binnen 2km in Bled en 6km bij de Vintgar Gorge, komt dan wel een aardige klim tegen. Mogelijkheid om activiteiten te boeken in de omgeving. Al met al een top verblijf gehad.
Als je aan komt rijden bij de receptie lijkt het in eerste instantie een prima camping. Plekken vooraan opzich prima, onder de bomen. Wel langs de weg, plekken dichterbij zee zijn volgens ons minder, je staat hier erg dicht bij elkaar en het is erg druk voor je camper/caravan. Sanitaire voorziening zeer gedateerd, worden wel schoongemaakt maar voelen ondanks dat niet fris. Bar met cocktails wel erg leuk aan het water.
Prachtige plek in de wijnstreek van Slovenië. Heeft veel weg van Toscane. Met de fiets binnen 20 min in de Italiaanse stad Gorizia. Sanitair erg netjes. Je staat met je camper op grind, wat voor ons prima was. Heerlijk zwembad aanwezig. Je kan ontbijten en avondeten in het restaurant, ook is het mogelijk een wijnproeverij te doen, zeker een aanrader.
Mooie camping aan de Soca rivier, 5 min lopen van Soca trail. Klein barretje aanwezig. In de ochtend vers brood. Sanitaire voorzieningen iets gedateerd, werden wel regelmatig schoongemaakt maar ondanks dat rook het toch niet altijd heel fris. Je staat wel mooie midden in de natuur, geen vaste kampeerplekken, je mag zelf een plek uitzoeken op het terrein. Speeltuin voor kinderen aanwezig.
Erg grote camping, ondanks dat hij zo groot is oogt het wel rustig. Lekker aan het meer. Supermarkt en restaurant aanwezig. Prima sanitaire voorzieningen.
Hier kwamen we aan zonder reservering. Was nog maar één plek vrij, recht voor de bar, waardoor je precies in het zicht stond. Verder stonden alle campers/caravans erg dicht bij elkaar, hutje mutje. Personeel vriendelijk, Sanitair erg netjes. Wel lekker aan het meer, voor op doorreis prima.
Prima plek voor op doorreis. Je staat op ruime camperplekken, stroom betaal ja naar verbruik. Sanitaire voorzieningen zijn erg netjes. Restaurant aanwezig, prima Duitse gerechten. Niks op aan te merken.