@Saskia&Edwin
- 2016
vannacht hier gestaan, 3 maanden geleden de camperplaats langs dezelfde straat gestaan waar het nogal druk was met sportschool bezoekers. wat een enorm verschil met de camping. echter bleek vanmorgen met betalen dat de camping eigenlijk dicht was. eigenaresse gebeld die dat vertelde. stroom werkte wel, geen water (hadden we ook niet nodig op doorreis naar huis). betaald met een envelopje in de brievenbus. lekker met de honden kunnen lopen.
Op zich een mooie rustige plek. Maar de prijs is wel erg hoog voor wat je ervoor krijgt. €18 per dag voor 2 personen, €4,50 per dag voor stroom, hond €3 per dag. Verder is lozen en vullen bij de prijs inbegrepen, passanten moeten wel betalen. Verder geen voorzieningen, geen douche/toilet, nu gebruiken wij die nooit want daarom hebben we een camper, maar voor deze prijs mag je wat meer verwachten. Duidelijke plekjes, maar krap.
Voor lozen toilet prima, water innemen gaat alleen met een gieter daar er geen schroefdraad op de kraan zit.
Put is moeilijk bereikbaar, geen mogelijkheid tot gebruik eigen slang, betalen bij de receptie 50 Zweedse kronen. Is de prijs niet waard in ieder geval. Veel te verbeteren nog voor dit geld.
Locatie is gewoon open 07-08-2022, wel is de sleutel van de kraan weg. Met een baco is deze nog te bedienen, mits je voorzichtig bent. Minimale wat je nodig hebt.
uitstekende camperplaats. Vriendelijke ontvangst, plekken zijn ruim genoeg, knappe loosplek. omgeving is prachtig om te wandelen met de hond (of te fietsen). lekker eten besteld en laten bezorgen bij de lokale griek (mykonos), ook een aanrader!
Nette camperplaats, wel erg druk. Ruim opgezetten plaatsen. Sanitair geen idee, die gebruiken we in de camper. Mooie uitval plaats voor wandelen en fietsen. Je loopt zo het bos in achter de camperplaats. Wat wel een groot nadeel is is het verkeer over de weg voor de camperplaats, dit is erg druk en maak erg veel lawaai waar je last van hebt, vandaar de lage score.
Wie van rust houd, staat hier prima. Mooie plek uitkijkend over de weilanden met ezels en schapen die een bezoekje komen brengen. Geen idee hoe het sanitair eruit ziet we gebruiken alles in de camper. Wifi prima maar er waren maar 2 campers aanwezig. Je staat op gras wat met slecht weer wel voor problemen kan zorgen. Vriendelijke eigenaar en werknemers!
Sitecode: 92029
We stonden net klaar om in te checken toen bij de groepsaccommodatie de karaoke set aanging en er door de microfoon werd geschreeuwd, net alsof we op de kermis stonden bij de botsauto’s. Dit valt bij ons niet onder de noemer relaxed en rustig. Dus in sneltreinvaart het terrein af. Geen idee hoe de voorzieningen verder zijn. Nu staan we een paar dorpen verder met ondergaande zon bij de visvijvers, heerlijk rustig.
Mooie camperplaats, met alle ruimte voor 16 campers op een groot veld. Alle voorzieningen zijn aanwezig en netjes. Heerlijke maaltijd afgehaald bij de Gasterij, een aanrader! Wel behoorlijk wat verkeer, maar dat is dan ook het enige minpunt.
Alle voorzieningen zijn er, maar voor ons niet de ideale camperplaats. Op een rijtje naast elkaar camper aan camper is niet ons ding. Het “gras” waar je op staat heeft ook z’n beste tijd gehad. Omgeving is super, veel wandel- en fiets mogelijkheden in de omgeving. Prijs is goed maar wat privacy en ruimer opgezet zou fijner zijn.
Heerlijke camperplaats, zoals ze horen te zijn. Ruime plekken, alle voorzieningen, lekker afgeschermd met mooie heggen van elkaar. Heerlijk tot rust komen. Vele wandel- en fietsmogelijkheden.
Voor de 2e keer hier gestaan een paar nachten, zeer mooie camperplaats. Vriendelijke eigenaresse. Als je met de camper naar de Wit gaat is dit een goede uitvalsbasis. Mooie omgeving om te wandelen met de honden.
Keurige plek. Nette wc/doucheruimte. Na betalen wifi code op betaalbewijs en toegangscode wc. Enige nadeel was dat er geen water beschikbaar was om te laden (begin november) en geen speciale loosplek gevonden voor casettetoilet (mogelijk gewoon in toilet?).
Alle faciliteiten netjes werkend. Camping is het hele jaar open. Begin november nu en 275kronen betaald voor 2 personen incl elektra
Zou open zijn tot eind november, maar bij aankomst bleek de camping al gesloten
Helaas op 2 november geen water, wc en douche te gebruiken. Stroom werkt wel. Maar ze verwachten wel dat je 200sek in een envelop deponeert net als in de zomermaanden. Ons water was op, was handig geweest als er bij gebruik van water ook een tijdsperiode aangegeven kan worden! (Overigens is dit niet de eerste plek waar ons dit opvalt)
Op zich wel een nette camperplaats, de meeste waterpunten waren afgesloten zo laat in het seizoen. Lozen toilet en grijs water in dezelfde put, toilet lozen is door het rooster wat onhandig. Water bij de put was afgesloten dus even naspoelen was niet mogelijk. We betaalde 140kr incl. elektra. Plek is op gras en kan wat slechter begaanbaar zijn bij zeer nat weer.
Vriendelijke mensen. Plaats is verhard. Lozen en waterinname prima voor elkaar. Prijs met elektra is 150 zweedse kronen wat een schappelijke prijs is. Niet de mooiste camperplek die we gezien hebben maar voldoet aan de eisen
Mooie locatie maar nu (23/10) helaas al gesloten omdat het veld te nat was. Verder gereden dus.
Gratis plekje aan de rand van een akker, heerlijk rustig. In tegenstelling tot wat er in campercontacten staat zijn er geen voorzieningen aanwezig. Wel een tegenvaller als je hier eigenlijk wel naar op zoek was. Plekje is erg mooi en goed begaanbaar, ook als het nat is op het gras.
Camperparkeerplaats met voorzieningen, waar je dicht op elkaar staat. In onze ogen prima voor als je op doorreis bent, mooie camperplaats willen we het niet noemen, vooral functioneel.
Hele vriendelijke mensen. Zeer mooie omgeving. Heerlijk vlees- en kaasplankje gegeten (zelf gemaakte vleeswaren, een aanrader). Sanitair was schoon, het niet kunnen lozen van cassettetoilet was voor ons geen reden om hier niet te gaan staan. Rinka waterval vlakbij, een aanrader als je goed ter been bent.
Mooi aangelegde cp. Bij veel regen wel kans dat het onder water loopt. Nabij openluchtmuseum. Enige wat niet klopte was de hoeveelheid water die je krijgt, maar dan nog is het een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bij elke plek staat een pikniktafel en een stroom/waterpaal.
Onze verwachting was een camperplaats aan de rand van een meer zoals in de tekst beschreven, niet een camperplaats met een hek eromheen en huizen rondom. We zijn naar een andere plek toe gereden.
Prima camperplek. Enige nadeel wat wij met onze honden hebben ondervonden is de extreme hoeveelheid teken (zeker 40! In de camper teruggevonden).
Prima plek om te staan, vriendelijke havenmeester. Incl electriciteit. Loosplek chemisch toilet was keurig. Alleen geen grijswater loosplek.
Prima plek voor op doorreis, nog steeds verse broodjes bij de deur ‘s morgens. Enige verbeterpunt is het ietwat vervallen/vieze sanistation, dat is geen visitekaartje voor de Concorde fabriek. Maar niks te klagen voor deze prijs.
Prima camperplek. Ik begrijp de mindere reacties niet allemaal evengoed. Als men wil douchen enz dan ga je toch op de camping staan? Blij dat er camping zijn met dit soort camperplaatsen. Verbeterpunt is een watertappunt op een centrale plek (nu verdeeld over 5 zuilen maar als daar campers staan kun je niet vullen)
Heerlijke plek om te staan. Alles top. Enige verbeterpunt zou een makkelijkere loosput zijn (nu een bak die je onder je camper moet schuiven (overigens goed bedacht als tussenoplossing).
Camperplaats vooraan de camping staat vol met oa caravans. Was nog wel plek. Omdat we geen gebruik maakten van het sanitair €10 per nacht betaald ipv €12. Goede plek om vandaan te wandelen met honden. Ook mogelijkheid om paard mee te nemen.
Plek op grof grind, lozen en water laden en stroom mogelijk. Water was gratis (muntautomaat hangt er wel, mogelijk nog niet in gebruik). Melden bij het restaurant vooraan, waar je goed kunt eten, op het terras zijn honden welkom. Goede fietsmogelijkheden.
Mooie plek, als je geen voorzieningen nodig hebt. Water laden wel mogelijk (geen gebruik van gemaakt), douche/toilet/sauna beschikbaar. €6 per nacht betaald zonder dat. Goede plek om lekker te wandelen
Zeer nette camperplaats, vriendelijke eigenaren, alles goed voor elkaar en behulpzaam
Alle voorzieningen aanwezig, bij aankomst op de camping kunnen vullen en lozen. Knappe plekken, jammer dat er later veel auto’s geparkeerd stonden op camperplekken, maar dat zal waarschijnlijk met een druk pinksterweekend te maken hebben.
Zeer nette plek, vriendelijke mensen. Sanizuil simpel maar werkt, 50l bleek geen 50l water blijkt te zijn maar ongeveer de helft (maar ach, voor 50ct val je er geen buil aan), lozen wel mogelijk maar in de afvoer van chemisch toilet (eigenaar heeft hier wel een opvangbak voor om vanaf de klep van t grijswater naar de sanizuil te leiden)
Aangebeld maar niemand leek thuis te zijn. Geen voorzieningen gevonden (maar ook niet echt nodig gehad). Bij vertrek geld in envelopje maar door de brievenbus gestopt. Mooi plekje verder
Nette camperplaats, ondanks borden dat er maar 6 campers mochten staan (wij waren nummer 6), stond er toch later nog een camper op de normale prkeerplaats. Jammer dat mensen niet een cp iets verderop zoeken dan....
Vannacht hier gestaan, tijdens de slaap is de camper opengebroken aan bestuurderszij en zijn er wat dure spullen gestolen waar ze makkelijk bij konden. De zijdeur hebben ze ook opengemaakt, die stond op een kier, maar door de hor waarschijnlijk tegen gehouden (maakt herrie). Dus tenzij je een goed alarm heb (helaas geen honden mee deze week) niet gaan staan, gendarmerie zei dat t daar vaak gebeurd
Nette camperplaats. In tegenstelling tot een eerdere review staat is de camperplaats hondvriendelijk. Mochten gebruikmaken van naastgelegen veld voor uitlaten. De straat is niet zo heel druk, voornamelijk bestemmingsverkeer wat rekening houdt met voetgangers door gas terug te nemen viel ons op. Vriendelijke eigenaresse die een heel scala aan wandel- en fietsroutes ed klaar heeft liggen.
Afgelopen weekend plan gehad om hier te staan, maar bij aankomst nergens duidelijke informatie waar te melden oid. Zag er niet aantrekkelijk uit, wij zijn weggegaan
Knappe plek met leuk uitzicht, voldoet aan de beschrijving.
Mooie camping in een mooie omgeving. Zeer vriendelijke en behulpzame nederlandse eigenaren. Verschillende wandel en fietsroutes in nederlands beschreven aanwezig in een informatieklapper die we bij aankomst te leen kregen. Kleine camping. Niet alle plekken zijn even vlak, maar zag bij een andere camper extra planken om te levelen. Sanitair zag er zeer goed uit.
Sitecode: 19130
Nette plek. Prijs in juli en augustus is €20 daarbuiten €15. Betalen met bankpas of muntgeld (geeft niks terug).
Hele mooie locatie, vriendelijke nederlandse eigenaren. Ontvangen met een drankje van het huis. 's Avonds werd een kampvuur aangestoken. Mevr verkoopt ook kaas op de markt, nederlandse kaas, lekker stuk gekocht omdat onze kaas bijna op was.
Rustige camping in het midden van het dorp, bij ski-gebied, wandelen vanaf de camping is wel mogelijk maar niet gelijk de natuur in. Lozen en inname water prima. Wifi prima. 2 volwassenen en hond, 69 zty per nacht betaald
Slecht grasveld achter een kanobedrijf. Personeel van de pub waar je je kunt melden spreekt amper engels of duits. Douche en toiletruimte aanwezig. Redelijk simpel. Loosplek grijswater niet gevonden, waarschijnlijk loost iedereen voor het toiletgebouw. Water vullen een hele uitsaging met een kraantje met slechte schroefdraad. 2 personen met hond 280 kronen betaald
Veel te kleine plaatsen voor het geld. Slecht onderhouden en vies. 70zty voor 2 personen en een hond
Gewaarschuwd door de eigenaar dat er veel herrie zou zijn (feesttent op het terrein), was ook zo, maar we waren gewaarschuwd. 2e nacht heerlijk rustig. Voor 2 nachten met 2 personen en 1 hond €35 betaald. Geen stroom gebruikt. Voorzieningen waren heel netjes, doucheruimtes heel schoon en mooi.
Sitecode: 19373
Helaas slecht weer gehad, maar prima plek om te staan. Geen gebruik gemaakt vannde faciliteiten, kosten €10 (kon in euro's betalen)
Rustig plekje. Wel donker tussen de bomen. Lozen van grijs water mocht op de grasweg naar de uitgang toe. Chemisch toilet mocht in normale toilet geloosd worden.
Mooie locatie aan het water. Heerlijk gelopen met de hond langs de Moezel. Vosje gespot. Enige minpunt is dat het geld al vanaf 08.00u wordt opgehaald.
Mooie rustige plek ondanks de hoeveelheid campers. Knappe voorzieningen. Met de hond heerlijk gewandeld.
Prima plek. Heerlijk schnitzel gegeten bij het restaurant vlakbij.
Oorspronkelijke camperplaats bij ingang national park Eifel is gesloten. Doorverwezen naar alternatieve locatie ruim 2km verderop waar geen voorzieningen zijn, alleen een kliko. Kost evengoed €8 maar voor overige service moet je dus weer terug naar de oude plek, door een dorpje met hele smalle steile straatjes. Alternatieve locatie ligt erg afgelegen op 50.37'5''N 6.23'21''O.
Hele mooie rustige plek. Mooie wandelroute gelopen vanuit het dorp (wasserroute 2, 11km) met de hond. Voorzieningen prima, water kost €1 voor 120l, maar dat was wat minder liters. Chemisch toilet lozen ook €1 handig systeem.
Niet de allermooiste plek maar wel prima voor elkaar. Stad op loopafstand, heerlijk gegeten bij de mexicaan.
Hele fijne plek, als je geen voorzieningen nodig hebt ideaal. Dicht bij het bos, heerlijk met de hond gewandeld.
Nette camperplek. In de winter helaas geen mogelijkheid om water bij te vullen ivm de vorst. Helaas wordt 3-koningen uitbundig gevierd. Naastgelegen kerk begon om 06.00 de klokken al te luiden.
Mooie locatie, behulpzame eigenaar. Hond mee was geen probleem. Voor herhaling vatbaar.
Mooie gratis plaats. Grote plaats. Stroom €0,50 per kWh aan de paal. Lozen casette toilet en afvalwater gratis. Helaas werkte het verswatertappunt €1 voor 100l niet. Euro kwam er wel weer uit. Zelfs op de dag voor kerst verse broodjes voor de deur gevonden. Heerlijk!
Saaie plek, maar prima voor lozen en water vullen (alhoewel alleen het kraantje boven het toiletloospunt werkte).
Rustige plek. Gratis water en lozen. Voor wie van een rustige plek houdt een gastvrije plaats.
Water alleen met euro relais jeton
Prima plek, alleen jammer dat de jetons die je nodig hebt weer net anders zijn dan bij de rest wat we gezien hebben in de buurt. Wandeling was erg leuk, ook kortere afstand mogelijk.
Prima camping om tussendoor even de was te kunnen doen. Verder lastig te beoordelen voor ons omdat we geen campingtypes zijn. Lozen vuilwater en chemisch toilet prima voor elkaar, water bijvullen idem.
Mooi aangelegde camperplaats met prima voorzieningen. Hartelijk welkom geheten door eigenaresse.
Mooie camperplaats met gratis faciliteiten. Mooi uitzicht.
Wilden hier vuilwater en toilet lozen, en water innemen, maar dit kan hier niet meer!
Heerlijke camperplaats, vriendelijke mensen, erg gastvrij. Goede producten in de landwinkel. Kregen bij aankomst een lekkere appel en peer.
Deels verharde camperplaats. Prima plek, qua voorziening, maar prijs kwaliteitverhouding is slecht. (De campers staan redelijk dicht bij elkaar. Met 2 personen €19,80 betaald voor 1 nacht incl stroom.
Voor 2 nachten €37,68 betaald. Camping bleek bij aankomst rond 19.00 (zonder reserveren) zo goed als vol te zijn, de receptie was al gesloten (17.00), maar er werd toch nog een plekje voor ons gevonden (op een goede plek ook nog) door een vriendelijke medewerker. Volgende ochtend pas betaald. Wifi €2 per dag, slechte verbinding, 3G/4G werkte toch stuk beter.