@Scarlet21
- 2018
Leuke, moderne plek. Grote plaatsen, vriendelijke ontvangst. Wifi slecht. Strand op loopafstand. Toiletreinheid is alleen goed vanaf de middag. Helaas moesten wij 3 nachten achterblijven, de Seaview plaatsen waren gereserveerd voor 1-daagse gasten! Jammer. De beste plekken waren dus de hele dag leeg. Toen ik vroeg of het mogelijk was om te ruilen, werd er boos gereageerd. Voor ons geen terugkeer meer!
Leuke, goed georganiseerde plek. Check-in was snel en vriendelijk. Plaatsen zijn klein, middelgroot en groot, afhankelijk van uw keuze. Toiletten en douches zijn vrij nieuw, maar niet echt schoon. Zwembad was schoon. Bus 246 vertrekt op het plein, rechtstreeks naar de metro. Dat was perfect om Rome te bezoeken. Bij het inchecken waren de hele dag kaartjes voor het openbaar vervoer (of 2/3 dagen) verkrijgbaar.
Geweldige plek met aardige operators. De nadering is een beetje moeilijk, kleine en smalle straatjes naar het plein en dan steil en smal binnen het plein (tot 7,5 meter lang). Sanitair is verouderd maar schoon. Zwembad en zeer schoon. Uitzicht vanaf het terras van het restaurant (we hadden het vanwege Corona) en het zwembad op de Vesuvius gewoon gigantisch. Platz heeft contact met Auto Rent en geeft informatie!
Zeer geweldige plek en erg aardige en vriendelijke eigenaren. De plaats heeft alles wat je nodig hebt, douches en toiletten schoon, water en elektriciteit op de plaats en een geweldige service naar de Vesuvius. U kunt ook kiezen voor een huurauto. De wijn is ook erg lekker 🍷😉! Hartelijk dank voor alles.
De ruimte staat vol met auto's en langdurige Italiaanse kampeerders. Ruimte kan worden verwijderd.
Wij waren er op 22 juli - 24 juli 2020. Geweldige plek, lieve familie! Schoon en ordelijk. Strand, parasol en ligstoelen inbegrepen! Graag weer onderweg.
Zeer idyllische plek in de jachthaven. Rustig en op loopafstand van het centrum. Douches en toiletten zijn schoon.
Zeer mooie, rustige plek. Voldoende voor een nacht. Elektriciteit en een prachtig uitzicht op de gracht inbegrepen.
Super leuke plek met V + E, elektriciteit en wifi. Het terrein is omheind en veilig. Toilet en douches waren erg schoon. Operator erg aardig en behulpzaam. Een paar stappen naar het centrum. Bedankt en ga zo door!
Centraal gelegen plek en prima startpunt voor de stedentrip. Elektriciteit, water, riolering, chemicaliën en WiFi inbegrepen, veilig en bewaakt. Veerboot (gratis) naar het centraal station ongeveer 1 km te voet. Veerboot vaart elke 30 minuten en op piekmomenten elke 15 minuten! Er is een aftrek voor het gebied, het was rustig maar niet zo leuk!
Camping is een kleine, zeer duidelijke plaats met elektriciteit, douches, toilet en afvoer. 270 SEK, maar douchen en wassen extra, dat hoeft niet. Strand in de buurt, op loopafstand. Groundskeeper kent precies één cm toe, wij vonden stom. Groot nadeel: de snelweg is heel erg luid en consequent afgelegd. Hier moet je een goede nachtrust hebben. Helaas geen aanbeveling!
Zeer mooie plek met een geweldig uitzicht en goed punt om de stad en het fort te verkennen. Helaas werd de nacht ingebroken in alle campers. We werden ook getroffen. Een bord bij de ingang wijst op manieren om achteraf hulp te zoeken.
Alleen parkeren toegestaan. Overnachting mogelijk op veel CP's of parkeerplaatsen langs de weg naar Smögen.
Zeer mooie, schone plaats op een fjord. Geweldige zonsondergang wanneer je op de schade klimt. Laden en lozen in de buurt. ICA naast de deur. Zwemmogelijkheid met steiger op slechts 100 m. Geweldige plek om te bezoeken in Smögen.
Parkeren voor een nacht ok, haven is geweldig, maar nogal luidruchtig. Levering van voedsel, als restaurant erachter en constant in beweging zijnde auto's. Aan de andere kant een beachvolleybalveld en een grote, nieuwere speeltuin, douches en toiletten horen bij de haven, het is goed. 6 plaatsen hebben 6 plaatsen, op het 50m aangrenzende veld (zonder elektriciteit), is het uitzicht mooier. 340SEK maar te veel !!