@Schoutje_G
Camping is eigenlijk een soort kleine boerencamping. Ontvangst zeer vriendelijk en personeel was erg behulpzaam bij o.a. reserveren kaartjes voor de Plitvice-meren. We hebben hier 3 dagen gestaan. Sanitair gedateerd maar zeer netjes onderhouden. ‘s ochtends tegen 7.30 uur kwam er een bakker met de bus voorgereden, we konden hier zelf ons brood ter plekke uitkiezen. Plaatsen niet al te groot maar terrein is keurig onderhouden.
Prachtige camping met veel ruime plaatsen. Bij aankomst kun je zelf een plaats uitzoeken. Wij maakten gebruik van een nieuw sanitair gebouw, dat doet niet onder voor thuis, zo mooi. Schoonmaak vond vrijwel de hele dag plaats. Mooi zwembad en restaurant maar deze niet gebuikt. Dagelijks vers brood en fruit beschikbaar. We hebben er 6 dagen gestaan, en zijn vertrokken omdat er voor ons buiten de camping weinig te doen was.
Bij aankomst zeer prettige ontvangst. Sanitaire voorzieningen zien er prima uit en we hebben dankbaar gebruik gemaakt van de broodjesservice ‘s ochtends. Mooie omgeving om zowel te fietsen als te wandelen. Zelf hebben we de Bräualm gelopen, een prachtige tocht. We hadden 2 dagen geboekt en uiteindelijk (maar) 1 dag bijgeboekt. Als de weersvoorspellingen beter waren geweest waren we nog wat langer gebleven. De 5 sterren zijn het zeker waard!