@Schulman
- 2013
- Eura Mobil Eura Mobil
- 2004
- Integraal
We zijn hier maar 1 nacht geweest op doortocht. We werden hartelijk welkom geheten, rondgeleid langs de vele mooie voorzieningen. Leuke extra’s zoals stretchtent, kampvuurplaats en heel gezellige huiskamer. Alles was prima in orde. Het straalde zorgzaamheid en duurzaamheid uit. Complimenten!

Bezocht op 11-12 feb. 2016. Prachtlocatie. Mooi zicht op scheepverkeer. Door onderhoud alleen nachttoilet, niet gebruikt. Geen andere campers.
Hier voor het eerst. Helemaal eens met vorige twee beoordelingen. Perfect, vriendelijk, gastvrij. Het zou nog mooier zijn als ze ook in November nog open zouden zijn!
16/4/2015. Is apart deel van de parking voor de Tuinen van Monet. Mooie open vlakte tussen de heuvels. Hek sluit om 20:00 uur, maar overnachten is toegestaan. s'Nachts stil en rustig, af en toe een auto op de weg. Alleen vuilnisbak, schone plek. Perfect voor bezoek aan de prachtige Tuinen.
18/04/2015. Rustige plek maar toch al bijna vol. Mooi langs de Eure. Camping nu nog dicht. Servicezuil werkt op jetons van Euro Relais voor water. Lozen en spoelen gratis.