@ScorpioXGemini
Een heerlijk rustige plek waar je de schoonheid van de natuur maximaal kan ervaren. Het is een camping in ontwikkeling die door twee lieve eigenaren tot leven wordt gebracht. Sanitair is schoon, maar wel beperkt in aantal. We gaan hier vast nog eens terug komen om te zien hoe mooi het is geworden.
Een camping met veel vaste campingbezoekers. Voor de officiële slagboom is een prima veld waar 20 campers of caravans kunnen staan. Stroom en water op het veld aanwezig. Het sanitair is zeer recent en erg mooi en schoon. Wel munten kopen om te kunnen douchen. €1,80 voor 8 minuten douchen. Goede faciliteiten voor ledigen chemisch toilet. Restaurant op camping is prima. Zeer vriendelijk personeel. Voor twee nachten € 70,60 betaald. Camper, 2 person
Een prima plek om twee nachten te verblijven om de omgeving van Cochem te verkennen. Op 900 meter van het oude stadscentrum van Cochem gelegen. Kleinschalige camping met veel vaste gasten. Zo’n 10 beschikbare plekken beschikbaar voor “short stay” gasten. Camping biedt een rommelige en onverzorgde aanblik. Het sanitaire gedeelte is netjes en hygiënisch. geen plek voor ons om dagen te verblijven, prima voor twee nachten. Aardige eigenaren!
Fijne camping met alle faciliteiten die je nodig hebt als Camperaar tegen acceptabele prijzen. Eigenaren zijn met een upgrade bezig wat langzaam aan vordert. Als dat allemaal gerealiseerd is zeker 5 sterren. Nu 3 sterren wat niets afdoet aan alle huidige faciliteiten die netjes en schoon zijn. Heerlijke uitvalsbasis om te wandelen en te fietsen. Mooi meegenomen dat de eigenaren (vader en zoon) erg gastvrij en vriendelijk zijn.
Camping biedt voldoende faciliteiten. Campers staan op een verzamelveld wat een ongelofelijke rommelige indruk geeft. Sanitair is keurig in orde. Prima uitvalsbasis om naar Trier te fietsen of meer stroomafwaarts richting Koblenz te fietsen.
Een camping die voldoet aan datgene wat je als naturist wenst. Zeer ruime camperplaatsen en voorzieningen van goede kwaliteit. Voor gezinnen met kinderen vele faciliteiten ter beschikking.