@Shar90
We zijn hier 1 nacht verbleven op terugreis naar huis. Super vriendelijk ontvangst. Bij de receptie kun je lokale producten kopen. Ook is er een verse broodjes service. Mooie camping met terrassen waardoor je een mooi uitzicht hebt. Sanitair heel netjes en schoon. Er is ook een Biergarten waar je gezellig een drankje kunt doen.
Wij hebben hier 2 nachten verbleven. Heel fijn ontvangst, mochten zelf een plekje kiezen. Camping ligt direct aan het strand. Heeft een restaurant waar je heerlijk kunt eten. Sanitair is ruim, super netjes en schoon! Wandelen naar de stad is 5 kwartier. Prima te doen langs de boulevard.
We zijn hier 2 nachten verbleven. Erg mooie en fijne camping op loopafstand van de stad. Net en schoon sanitair. Dichtbij het strand. Bakker op de camping aanwezig. Camping ligt aan een drukke doorgaande weg wat voor geluid overlast kan zorgen.
Sitecode: 19492
Wij zijn hier 2 nachten verbleven. We zijn super vriendelijk ontvangen door de eigenaresse. Zij kon ons alles vertellen over de omgeving. We mochten zelf een plekje uitkiezen. Er rustige camping. Vanaf de camping mooi uitzicht op de Savin Kuk. Prima ligging tov bezienswaardigheden. Het sanitair laat wat te wensen over, dit mag wel een upgrade krijgen.
We hebben hier door het slechte weer uiteindelijk maar 1 nacht verbleven. We zijn hier super vriendelijk ontvangen (met raki) Mochten ook hier zelf een plekje uitzoeken. Welk plekje je ook kiest, je hebt een geweldig uitzicht. Eigenaar is heel vriendelijk en behulpzaam. Sanitair heeft hij zelf gebouwd en is netjes en schoon. Op dit moment bouwt hij ook zijn eigen bar. Je betaald €12,- p.n. Bij vertrek kregen we nog een snack mee. Dikke aanrader!
Wij hebben hier 2 nachten verbleven. Zeer mooie en nette camping. Camping is ook echt gericht op honden. Er is namelijk gewoon een dog beach en hondenwasstraat voor je viervoeter. Sanitair wat verouderd maar wel netjes en schoon. Wij hadden een plakje nabij het strand. Let op! receptie neemt je paspoort in als borg. Slimste is dus om direct je staanplaats af te rekenen. Dit vermeld de receptie alleen niet bij het inchecken.
Wij hebben hier 1 nacht verbleven. Zeer nette en grote camping. Kregen een plekje voor op de camping. Sanitair is zeer netjes en schoon (zelfs verwarmd). Camping is op loopafstand van het stadje. Je loopt zo naar het meer. In de ochtend komt de plaatselijke bakker op de bakfiets de camping op met verse broden!
Wij hebben hier 2 nachten verbleven. We kregen een plekje met uitzicht op het meer. Het sanitair is lichtelijk verouderd, maar verder prima. Je loopt over een mooi aangelegde boulevard zo naar het stadje (3 km). Wij hebben een superfijn verblijf gehad!
We hebben hier 1 nacht verbleven. We zijn super vriendelijk ontvangen door de eigenaar. We kregen een plekje achter het huis. Vanaf de berg hadden we uitzicht over het meer. Het sanitair laat wat te wensen over, maar daarentegen heb je er een gezellig restaurantje waar je heerlijk kunt eten. Wij hebben een super fijn verblijf gehad!
Wij hebben hier 1 nacht verbleven. We zijn super vriendelijk ontvangen door de eigenaresse. We kregen zelfs vers fruit uit eigen tuin. De camping is netjes, evenals het sanitair. De camping ligt op loopafstand van het stadje en we mochten zelfs de camper laten staan op de dag van vertrek zodat we het stadje konden bezoeken. Wij hebben een super fijn verblijf gehad.