@SharonBayezt

Ford
Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Camperplaats Camperduin is een van mijn favoriete plekken om te vertoeven. De ruime plaatsen bieden volop comfort en rust. Het servicestation is prima in orde. Er is geen sanitair aanwezig, maar voor camperaars is dat doorgaans geen probleem. Met de supermarkt op fietsafstand is alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Een heerlijke plek voor een ontspannen verblijf!

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

We verbleven een weekendje op een camperplaats bij Camping de Vogel met onze kleinzoon. Deze megagrote camping biedt werkelijk alles om kleine kinderen te entertainen. Onze kleinzoon heeft zich uitstekend vermaakt bij de kinderboerderij, de vele speeltuinen en natuurlijk het zwembad. Ook het aanwezige supermarktje is erg handig, zodat je niet voor elke boodschap van het terrein af hoeft.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Mooie camping met ruime plaatsen en uitzicht op de Loire. Wij verbleven er één nacht en genoten van de rustige sfeer. Het servicestation was netjes en alles goed onderhouden. Zeer vriendelijk onthaal. Aanrader voor een korte stop of langer verblijf.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Camping Les Erables in Escalles is een terrassencamping met eenvoudige, wat verouderde maar schone sanitairgebouwen. De sfeer is helaas minder: kampeerders lijken zich meer af te sluiten, weinig contact of vriendelijkheid. Vroeger gezellig, nu eerder afstandelijk. Omgeving is prachtig voor wandel- en fietstochten, maar je hebt wel stevige klimmersbenen nodig.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Terrassencamping die zich profileert met zeezicht voor de happy few. Plaats wordt toegewezen; zonder uitzicht blijft er een banale camping over, veel te duur voor wat je krijgt. Ook het servicestation ligt buiten de camping, wat onpraktisch is. Trouville-sur-Mer is wel een leuk stadje en voor de fitte fietser goed bereikbaar. Alleen de premiumplaatsen met zicht maken de prijs nog enigszins waard.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Camping l’Estuaire heeft een aparte zone voor campers met beperkt zicht op de Loire. Het servicestation is verouderd, maar de sanitaire voorzieningen zijn netjes. Douchen gebeurt via een armband (3×7 min.), al was het water niet echt warm. Veel entertainment voor kinderen, al is er in de omgeving weinig te beleven. Gelukkig ligt er een grote supermarkt aan de andere kant van het dorp.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Nette camperplaats met alle basisvoorzieningen goed op orde. De supermarkt ligt op wandelafstand, wat erg handig is. Vanaf de camperplaats vertrekt een mooie fietsweg die je rechtstreeks naar Le Mont-Saint-Michel brengt – ideaal voor een bezoek zonder gedoe met parkeren.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Zoek je een plek waar netheid, rust en gastvrijheid vooropstaan? Dan is Camperplaats De Burkelblomme absoluut een aanrader. Alles is perfect verzorgd, het terrein wordt uitstekend onderhouden en je wordt warm en vriendelijk ontvangen. De rustige omgeving zorgt voor een heerlijk ontspannen verblijf.