@Sibuka

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Sitecode: 20892

Mooie camping direkt aan het meer en ruime plekken. In na seizoen plaats genoeg, ruim voldoende wc en douche. Sanitair gedateerd maar erg schoon! Ligging is nabij het mooie dorp. Ontvangst vriendelijk en gastvrij, ook na een lang seizoen. Fietstocht rondom meer is goed te doen, ook fietsen over de gewone straat is veiliger dan in nederland. Kortom goede camping nabij meetdere beroemde steden.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Mooie camper plek met modern sanitair, kosten van 23 Euro is niet duur! Goede fietsroutes nabij, stad Aachen heeft mooie kerken, maar die zijn ietwat verborgen door nieuwbouw. Kom op tijd want elke dag is het vol.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Heerlijke mooie camperplaats met ruime plekken. Alles is netjes en goed onderhouden in een rustige omgeving. Mooie fietsroutes door natuurgebieden. Wifi is goed, beheerder checkt zelf her bereil van de ontvangst en indien nodig snoeit hij de beplanting, zoals bij ons het geval was. Gewoon een prachtige plek om te staan!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Het is gewoon een mooie en handige camperplaats. Alles aanwezig voor wat betreft wc, douche en afwas. Bijzonder goede plek voor fietstochten naar Zaandam, Alkmaar en (helaas vies en smerig Amsterdam). Mooie omgeving om te fietsen met redelijk goede fietspaden.