@Sietze-Bergsma
- 1985
We hebben hier 2 nachten gestaan , wat een fantastische eigenaar. Zeer vriendelijk en behulpzaam, alles keurig netjes voor elkaar . Zelfs de cassette word voor je geleegd en schoon teruggebracht en gevuld met vloeistof. Wat een service. Fantastisch. Groetjes Sietze en Joukje
Prachtig plekje voor 1 of 2 nachten zeer vriendelijk ontvangen,goed eenvoudig eten te krijgen en zeer rustig s’avonds en s’nachts
Hier geweest in augustus 2019 Prachtig mooie verzorgde Camperplaats met een prima sanitair. Geweldig Restaurant ernaast. Minpuntje vind ik dat de stroom naar mijn idee niet eerlijk is afgesteld. De kwh uur vliegen erdoor(veel meer dan op andere plaatsen terwijl het verbruik gelijk is????) Douch 1€voor 3min gooi je er 2€ in krijg je 5min?????? En je betaalt al 16euro. Maw Ze zijn gek op je geld
Zijn er nu, valt zwaar tegen. Uitzicht is nul komma nul. Zee is niet te zien en zelfs niet te berijken. Sanitair en de plaatsen zijn goed. Niet een plek om een paar dagen te vertoeven. Voor ons niet voor herhaling vatbaar. Mvg Sietze en Joukje.