@Sillebil
Voor ons een camping zoals die zijn moet: ruime plaatsen, zowel zonnig als met schaduw, veel verschillende bomen én hagen. Het sanitair was schoon. Brood e.d. kan besteld worden voor de volgende dag. Er is een eenvoudige bar met terras onder de bomen en 2x per week organiseren de eigenaars een avond met een heerlijke maaltijd en muziek. De camping is midden op het eiland en van daaruit overal naar toe fietsen op meestal mooie fietspaden. Topper!
Even terug gekatapulteerd naar de jaren´60, retro. Een beetje vergane glorie. Alles is er, maar verouderd. Ook op z´n retro-Spaans, niet super clean. Er staan veel eucalyptusbomen dus er is wel schaduw, maar de grond is bezaaid met boomschors en bladeren. Er is een heerlijk zwembad ( ook verouderd). In het restaurant kan je prima eten. We zaten heerlijk op het terras. De mensen zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Prima om Mérida te bezoeken
de camping is wél open! Er is een veld waar ooit grote bomen stonden en er nieuwe aangeplant zijn. Hier en daar zijn er meer schaduwrijke plaatsen. In een ander deel zijn er veel schaduwrijke plaatsen. Sanitair is verzorgd, ontvangst vriendelijk, prachtig zwembad met ligweide met palmbomen. Rustige camping waar wij het heel fijn vonden.
Mooie camping, veel platte staplaatsen, veel bomen voor schaduw, rustig . Het sanitair ziet er retro uit maar is proper. Eigenlijk is alles goed onderhouden. Vriendelijke ontvangst. We werden gecontroleerd op ons coronacertificaat. Zeker aanrader als je de Mata do Buçaco wil bezoeken. ( daar zijn wandelschoenen een aanrader)