@Simons16
- 2024
Mooie camping met ruime plaatsen en zeer goed sanitair. Echter wordt er in laagseizoen €66,- los van elektriciteit gerekend, is erg veel. Totaal bijna €200,- euro betaalt voor 2 nachten.
Super camping, super sanitair. Enige minpunt vonden wij dat je nergens iets te drinken/eten kunt halen. Daarvoor moet je naar het dorpje, wat overigens een hele leuke bedoeling is.
Fijn verblijf gehad met net sanitair, veel activiteiten liggen binnen handbereik. De drukte en krapte op de camping vonden wij een minpunt.
Veel te duur voor wat je krijgt. Wij betaalden €50,- voor één nacht. Allerlei soorten plaatsen staan door elkaar, dat oogt slordig. Het ontvangst was ook niet erg warm, al was dat persoonsgebonden en was ander personeel vriendelijk. Sanitair sterk verouderd, ligging wel prima maar prijs-kwaliteit verhouding is echt niet normaal. Ik zou deze overslaan.
Zeer mooie camping, vooral het sanitair was perfect (schoon en nieuw!). Vriendelijke mensen en ruime plekken. Ondanks de grootte van de camping toch het idee dat je vrij rustig staat.
2 nachten verbleven voor maar (!) €33,- per nacht!! Dit is de beste plek waar we tot nu toe zijn geweest in 2 weken. Erg vriendelijke mensen, mooie en ruime plekken, rustig gelegen en perfect nieuw sanitair. Kom graag terug.
Mooie, rustig gelegen camping. Wij hebben voor 1 nacht €50,- betaalt. Er zit een tentje waar je lekker kan eten en drinken. Sanitair is erg netjes en de mensen zijn erg behulpzaam.
Wij waren hier in november, dus voldoende wc’s voor ons. Ik kan me echter voorstellen dat het voor de grote hoeveelheden aan mensen wat weinig is. Verder wel hele vriendelijke mensen, goede wifi en alles was hartstikke netjes schoon!
Perfecte afstand van het strand om te staan. Nette toiletten en warme douches.
1 nacht verbleven. Mooi ruim opgezette camperplek. Opwaarderen van de kaart ging soepel en ‘s nachts erg rustig. Sanitair erg schoon, wij zouden terugkomen!