@Sjaak-en-Tineke
- 2005
Super gezellige en schone camperplaats. Bert en Tonnie dankjewel, wij komen graag en zeker terug.
Vanwege onbekendheid met de locatie via internet voor 2 nachten gereserveerd. Dat we twee keer verlengd hebben geeft aan dat we zeer tevreden zijn over deze prachtige plek met uiterst vriendelijke bediening. Bij de eindafrekening werd er teruggerekend naar het laagste tarief: top! Het gebrek aan schaduw en de ligging aan een toch wel drukke weg verklaart het ontbreken van de vijfde ster. Desondanks: een superplek! Sjaak & Tineke Gisbers.
Afgelopen week hier enkele dagen gestaan met nog een tweetal camperaars vrienden. Werkelijk een zeer gastvrije vriendelijke en behulpzame havenmeester. Gevoegd bij de leuke stek met uitgebreide voorzieningen is er wat ons betreft dan ook sprake van een TOP-camperplaats
Sitecode: 19356
Voor ons een 10! Voor de tweede keer hier. Vijf minuten van het prachtige centrum met de fiets. Zeer vriendelijke eigenaren en personeel. Dat geldt ook voor de prijs 750 inclusief stroom/water/vuil water/internet. Voor 2,50 extra kun je als een hotelgast gebruik maken van de douchegelegenheid. Een aanrader!