• Camperlocaties

• tiktok

@Sjef1970

2022

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Wij zijn hier 4 dagen geweest en hadden een ptachtigr plek aan de entz. facaliteiten zijn goed, niet gedateerd. zeer vriendelijk eigenaar echtpaar, zijn zeer behulpzaam en meedenkend.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Wij wilde hier in eerste instantie 2 nachten verblijven maar werden er 8. wat een leuke gezellige camping. bij aankomst direct door het zeer behulpzame personeel geholpen nasr je plek en ern lekker drankje. voor Italiaanse begrippen grote plekken. personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. prachtige plek aan het iseo meer en er is genoeg te doen op de camping en om het meer. een echte aanrader niet alleen voor een nachtje masr ook langer. top!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Zeer leuke en goede kleinschallige b&b met camping. sanitair is van zeer goede kwaliteit. eigenaren zijn zeer hulpvaardig en kunnen je tips geven. een keer onbijt gehad ook een aanrader en niet duur. ondanks dat er veel patagliders komen alleen maar gezelligheid en houd men rekening met de andere gasten. zwembadje lekker voor verkoeling. een aanrader voor een nachtje of 2.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

prijzen zijn voor 12 uren dus je bent voor 24 uur 90 euro kwijt maar dan krijg je er wel wat voor terug ,wauw wat een uitzicht en smorgens vroeg wandelen maar

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

mooie camping maar was vol, toch een parkeerplek bij de camping gekregen waarbij we van alle faciliteiten gebruik konden maken behalve stroom. aanrader om vanuit hier van alles te ondernemen met bijvoorbeeld openbaar vervoer, is gratis.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

wij kwamen voor 12 uur aan en toen stond er al we are completely full. toch maar even vragen en ja hoor er waren nog plekken aangezien er elke dag wel mensen vertrekken. aardige gastvrouw, plek was groot genoeg, stroom is maar 3 amp. maar goed je koelkast draait. wc ed schoon, voor enkele nachten goed te doen

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

mooie camping vooral als tussenstop. schoon sanitair en broodjesservice, aardige gastvrouw.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Wwij hebben hier 5 nachten gestaan met onze camper voor 350,50 inkl electra, sanitair kan schoner, vriendelijke receptie en behulpzaam. met de bus naar izola en piran is ook makkelijk te doen en spot goedkoop. mooie camping aan zee, ruimte van de plekken viel wel tegen maar goed wij hadden niets geboekt

Sitecode: 19229

zoals anderen al beschreven , goede stadscamping voor 1 a 2 nachten alsuitval basis bezoek aan de hoofdstad. sanitair eenvoudig en niet schoon, hoge prijs voor hetgeen je krijgt maar ja je zit dan ook op 5km van het centrum.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

wij zijn hier voor 1 nacht geweest om maribor te bezoeken, goede camping gastvrij onthaal en mooie plekken ondanks dat er vooraan de camping bord stond vol, wat er blijkbaar altijd staat dus ff naar binnen en de gastheer zoekt een plek voor je, sanitair was goed niets op aan te merken. aanrader.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

leuke gratis plek, vriendelijk personeel in het restaurant en goed eten (niet onbelangrijk). wel lawaaierig.