@Skippy09
- 2019
Zeer tevreden dat we hier konden en mochten staan… Zij die kritiek hebben, denk eens even na! Gratis en voorzieningen in een mooie omgeving! Dank u burgemeester!! en wij steunen de plaatselijke middenstand (bakker). Camperaar erkennen zich in positiviteit, dankbaarheid en respect voor mens en natuur! Merci Redu!
beste burgers en burgemeester van Azerat. Dank u wel voor deze mooie plaats, rustig en ruimschoots voldoende voor wat wij verwachten: een veilige nacht. Thx !!
Oogt zeer mooi…. doch bij volledige bezetting wordt je verwezen naar een aangrenzende parking ! Deze omgevingsaanleg en voorzieningen zijn niet te vergelijken…. o.a. geen stroomaansluiting….niet erg zou je zeggen als de prijs hiermee rekening houdt… Wat had je gedacht…. NIET zo!!! Zijn er mogelijks 2 type burgers/medemens in Delfzijl?

Zeer mooie rustige locatie! zeer positief verrast… Meer kan een camperliefhebber niet verwachten. “haventje” is mooi meegenomen. onze boot werd gedoopt! TOP!!!

plaats is niet echt gesloten, doch heringericht met zeer beperkt aantal plaatsen Max 4. en de aanwezigheid van paardentraelers beperkt dit nog! Buiten het seizoen een aanrader! In het seizoen …. waarschijnlijk niet mogelijk!

zeer mooie locatie!!! basisvoorzieningen doch dit stoort zeker niet… leuk gesprek met de mevr. die de gitte bewoont rechts, (eigenaar woont blijkbaar vooraan links, doch dit terzijde) : aanrader! het probleem van 13€ is opgelost is opgetrokken naar 15€ 🤣
ook hier echt genieten van natuur! mooie actie van de gemeenschap…. sluikvuil opruiming….. als we allen een kleine inspanning doen hoeft dit ook niet… collega’s hou de omgeving rein of doe zelf ook een kleine opruimactie! 😀
zeer degelijke plaats, van hieruit kan je fietsen/wandelen…. Geef de horeca ook een kans, zeer schappelijke prijzen in een toch specifiek interieur! Blijft op onze bezoekerslijst staan!
Sitecode: 72035
toplocatie… respect voor de infrastructuur van de stad Gavere! Komen zeker terug deze zomer om de plaatselijke middenstand te steunen!!
Toplocatie voor wie van water en watersport houdt! ook voor mountainbikers is dit een mooie regio met sterke uitdagingen vooral in traject tussen beide passerelles!
mooi uitgeruste locatie, doch de toegang tot het meer is ZEER beperkt! en hier kwamen we uiteraard voor. Dit is wel een tegenvaller!
Sitecode: 72003
Is een functionele standplaats, weldegelijk naast weg doch vrij rustig s’nachts. Gebruik de faciliteiten zoals het hoort dan blijven we overal welkom.