@Smit-Chris
- 2000
mooie cp. je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. stroom €1.00 per kwh. je kunt gebruik maken van douches in het zwembad tegen betaling. s' nachts rustig. Dicht bij het centrum. Wij vonden het de 15 euro wel waard
mooi dat deze mensen doorgaan met deze fantastische plek. alles aanwezig wat je nodig hebt. voor ons perfekt!
prijzen in de app zijn niet meer van deze tijd. wij betalen voor 2 nachten met 2 personen 818sk dit is excl. douches.
prachtige plek met alles wat we nodig hebben. doosje eieren bij aankomst. ruime verharde plaatsen. keurig sanitair.
mooie nette cp met zicht op het water. 8 ruime plaatsen met electra. douche wc sauna wasmachine droger en afvalstation 200meter verderop in havengebouw. betalen via gomarina app. wij betaalden 300 sek incl. stroom. dit is incl. 125sek voor code service gebouw
mooie plek om de stad te bezoeken. alleen te betalen via campingspot.com hierop kun je ook zien welke plaatsen nog vrij zijn. sanitair is keurig. wij betaalden 154 sek voor een camper met 2 personen zonder stroom
is geen camping, geen voorzieningen maar mooie gratis plek vlakbij de waterval. centrum op loopafstand. adres is kraftverksvägen. plek voor ongeveer 15 campers
keurig nette cp in haven, zonder reserveren!! Met uiterst vriendelijke eigenaren. stroom via automaat, verwarmde douches 0,50 cent in nieuw toiletgebouw. 5 minuten lopen naar het centrum. top cp!!
leuke camping met veel plaatsen aan het water. sympathieke eigenaar. voorzieningen verouderd maar oke. vlakbij supermarkt en centrum. lpg station op 3km
prachtige camping op een unieke plek!
mooie rustige plek aan het water. ideaal toen wij om 01.00uur van de ferry kwamen. geen voorzieningen
mooie plek in de haven, goeie wifi. betaling via automaat. douche 10dkk. geen water lozen, wel innemen. geen stroom.
prachtige plek op loopafstand van strand en restaurants, goeie wifi, stroom, wc bij het strand. supermarkt en winkels op 2km. Uitzicht op het kattegat!
unieke camping op een unieke plek
keurig nette cp met vriendelijke eigenaar. dichtbij het dorp
tis meer een weiland met leegstaande caravans dan een camping. de vuilnis lag opgestapeld tegen het toiletgebouw. smerig sanitair. wij zijn weer weggegaan. 300 kronen is 300 te veel.
Prima camperplaats/camping met alle voorzieningen. Net sanitair. Water lozen/innemen. Skelters en speeltuintje voor de kinderen. Vriendelijke eigenaar. Strand en mc donalds, wok en pizzeria op loopafstand. Goede prijs kwaliteits verhouding