@Snow-birds

Tischer Andere Andere
Ford
Bezit

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Prijs verhoogd naar € 16 per nacht op 1 januari 2025, wat te veel is voor een parkeerplaats zonder elektriciteit. Maar zolang de ruimte in de winter voor driekwart gevuld is, kan de exploitant laden wat hij wil. Na één nacht zijn we verder gegaan.

De officiële camperplaats is goed, maar gesloten tot eind augustus vanwege de kermis. Ter vervanging is een geëgaliseerd grindgebied tegenover de Lidl-markt met borden aangegeven. Deze vervangende standplaats heeft geen elektriciteit of afvalafvoer, maar is wel gratis.

Huidige prijs in 2024 met elektriciteit is 330 NOK, douchen kost 30 NOK en het afvoeren van grijs water is 30 NOK extra. Dat is best veel voor een grindplek, ondanks de prachtige ligging! Betaling is alleen mogelijk met een kaart.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Hier is een nieuwe, grote parkeerplaats, overnachting 460 SEK inclusief stroom. twee keer zo duur als vergelijkbare plaatsen. U dient om 10.30 uur het terrein te verlaten en de camper op de naastgelegen parkeerplaats te parkeren, met een extra parkeerkaart. Bij de plaatsen sta je op een grindterrein met kunstgras. De gemeenschappelijke doucheruimte doet denken aan een gymzaal. Mijn conclusie: prijs/prestatie klopt niet.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Afgelegen plek achter foliekassen. Sanitair is schoon maar geheel buiten. Nu zijn de buien in de winter alleen voor diehards. De toegang tot het strand is positief, maar slechts een klein gedeelte van het strand. Voor 15€ ok voor een overnachting.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Verzorgde kampeerplaats, eenvoudig maar zeer schoon, inclusief douche, elektriciteit & water en royale V&E voor €20. Een geweldige service van de Duitstalige eigenaar is de rit naar de stad, aangezien Taormina niet geschikt is voor campers. Wees voorzichtig tijdens het rijden, Google Maps begeleidt je naar een lage onderdoorgang onder de AB, bekijk het in Street View!

Goed onderhouden plek, de eigenaar zorgt voor je en helpt heel vriendelijk als er een aansluitkabel ontbreekt. Sanitairruimte met wastafel is superschoon, er is een goede bakker en veel winkels en restaurants om de hoek. We voelden ons zeer comfortabel en zouden graag terugkomen.

Op het plein is een kermis met knipperende carrousels, er is nauwelijks ruimte meer voor stacaravans en deze is helemaal bezet

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Schone, verzorgde plek met een geweldig uitzicht en vriendelijke telefoniste die tips geeft voor activiteiten in de omgeving. We maakten de fietstocht langs de rivier de Cetina door het indrukwekkende rotslandschap. 's Avonds was er heerlijke gegrilde vis van de broer van de eigenaar. Duidelijk advies van ons, laat je niet afschrikken door de oprit, die kan ook voor 7m campers gemaakt worden!.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Goed onderhouden staanplaats met panoramisch uitzicht op de Chiemgauer Alpen. Sanitair is top, elektra zuilen aanwezig, dus de prijs is schappelijk. Direct vanaf de parkeerplaats kun je mooie fietstochten starten, weg van de wegen, dus ideaal voor gezinnen. wij komen graag terug!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Ruimte kost nu €15 per 24 uur, inclusief stroom, wat best ok is voor de mooie locatie. Door de hevige regenval zijn de weilanden erg zacht geworden. Wie hulp nodig heeft, wordt met de tractor naar buiten getrokken. We komen graag terug.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Mooie rustige parkeerplaats op steenworp afstand van de historische oude binnenstad met het Palais des Herzogs. Verwijdering mogelijk, maar we hebben het niet gebruikt. Wijn kopen is zeker een aanrader, in de boutique krijg je vriendelijk advies en proeverij. Er zijn ook heerlijke confituren, leverpastei, tapenade voor wie geen zin heeft in wijn. Beste kampeerders, help alstublieft dat zulke vrije plaatsen behouden blijven.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Schoon, V&E werkt, prullenbak staat om de hoek aan de straat en allemaal gratis. Veel dank aan de gemeenschap voor deze leuke plek om te verblijven! in het dorp zijn winkels en restaurants, een prachtige kerk en het kasteel en vele wandelpaden. Je kunt hier ook wat langer blijven!

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Plaats volledig bezet op 14/01/23, dus geen evaluatie mogelijk. Overnachten op het naastgelegen parkeerterrein is volgens de politie toegestaan voor 1 nacht. er waren geen storingen. Goed gesorteerde supermarkt Continente met ontbijtbar en schone toiletten op 400 meter afstand.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Locatie direct aan de rivier, volledige verwijdering beschikbaar. De ruimte was volledig bezet op 19/01/23. De vriendelijke man bij de receptie gaf ons de tip om te overnachten bij de Intermarche supermarkt. We bleven ongehinderd op straat voor de parkeerplaats staan en konden zo het mooie stadje inlopen. Er zijn veel winkels en restaurants en een schoon openbaar toilet.

- alleen afvoer buiten campings, te duur voor de regio - alles werkt en is schoon - precies 1 toilet met douche - Extreem luide muziek van de pub naast de deur tot 3 uur 's nachts, dus geen nachtrust - we komen hier niet meer

Gratis, stil en schoon, wat wil je nog meer? Ongeveer 2 km naar het stadscentrum, het Shell-tankstation een paar honderd meter verder op Kielseng heeft verse broodjes, koffie en melk als ontbijt 👍

Parkeerplaats met V & E gratis, op loopafstand van de kleine aantrekkelijke oude stad, dat zijn allemaal positieve dingen. Elektriciteit kost € 1 per 2 uur. Geen toilet wijd en zijd. Voortdurend auto's op hoge snelheid rijden op de geschuurde plek, naast de rangeerbare WoMo. De stofwolken maken buiten zitten op zomeravonden vrijwel onmogelijk. Het is genoeg voor een nacht.

Schoon en stil. Goede locatie voor sightseeing, Enpfang spreekt Engels en geeft tips

Camping is gesloten vanaf 5 september.