@Sommerloch
- 2018

Leuke, kleine camping op het platteland. Rustig en zonnig. Sanitair is eenvoudig maar schoon. De staanplaatsen liggen in een door bomen omzoomde tuin. Gratis zitplaatsen.
Leuke camping. Prettige ontvangst, schoon, rustig en toch maar een paar kilometer naar de stad. De plaatsen zijn deels vrij te kiezen en deels gescheiden en omgeven door groen. Kamperen zoals in het park! De bus rijdt 300 meter van de camping naar de stad. Goede openbaar vervoer verbinding.
Vriendelijke gastheren. De hele plaats is erg groen en biedt veel schaduw. De stands zijn ruim bemeten. Elektriciteit en water zijn direct bij de plaatsen. Sanitair erg schoon. Wasmachine en droger aanwezig. Zwemmogelijkheden in de spa of bij de overloop in de directe omgeving. Muggenspray is een voordeel.
Zeer aardige en behulpzame campinguitbaters. De voertuigen staan heel dicht bij gras of aarde. Het sanitair wordt wat oud.
Sitecode: 19765
Zeer mooie parkeerplaats in de tuin met een café direct naast het wijnhuis. U kunt gebruik maken van de sanitaire voorzieningen in het café en er zijn voldoende wijnen om gratis te testen.
Leuke plek direct aan het Main-Donau-kanaal met een zwemgedeelte. Rustige ligging ondanks de aangrenzende jeugdweide. Het fietspad loopt direct langs de camping en wie wil vissen, kan dat vlakbij de camping doen. Alleen de huisbazin is even wennen.