@Sonnenschein9
- 2005
- Iveco
Ook hier stopten we een nachtje als overnachtingsplaats op weg naar huis. Ruime plaatsen, schoon sanitair. Bedankt voor de tip over de Italiaanse koffie. We moeten betalen wat we bereid zijn te geven. Wij gaven 20,00 euro, aangezien bijna iedereen in Albanië 20,00 euro meeneemt. Verder is er absoluut niets in de omgeving.
We kwamen pas om 18.30 uur aan en werden heel hartelijk begroet. De dame sprak zeer goed Duits. Helaas was het restaurant al gesloten. 21,00 euro is ook prima voor één nacht.
De opgeslagen foto's zijn niet meer volledig actueel. Wij hebben 2 nachten gestaan. De toiletten zijn schoon en worden meerdere keren per dag schoongemaakt. we aten op een avond in het restaurant. 2x gegrilde vis en een halve liter witte wijn voor 28,00 euro. We weten dat het goedkoper was, maar het was heerlijk. Het is trouwens meer een parkeerplaats dan een camping.
Wij hebben er 3 nachten gestaan. Een werkelijk prachtig strand en nodigt uit tot zwemmen. Helaas waren alle restaurants gesloten.
2023
We zijn hier toevallig op 3 oktober 2023 geland. De slagboom was open. Vanaf 01.10. De plaats is vrij omdat het seizoen voorbij is. Ook bij het nabijgelegen lido aan het meer hoef je geen entree meer te betalen. Wij blijven 2 nachten. Er is momenteel een grote bouwplaats naast de deur en het geluid is een beetje vervelend.
Echt een leuke plek. Prima voor 10 euro/24 uur. Korte wandeling naar de twee molens. Onderweg hierheen bezochten we de abdij van Montmajour, ongeveer 4 km verderop. zeker de moeite waard om te zien.
2022
Waren hier op 09/10/2022. plaats was voltooid. Lijkt ons een slechte grap. Er hing een bordje op de poort met een telefoonnummer, maar dat was niet bereikbaar. U kunt uzelf de rit besparen.