@StefaanPinckaers
2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Prima plek, toegang en betalen via automaat met pin betaling 16 euro tot 13.00 volgende dag. Water en stroom zijn extra te betalen. Er wordt gewerkt aan sanitair... wifi is gratis
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Service plek met alles top. Water in, water uit, wc en afvalbak.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Prima plek met heel vriendelijke beheerders. Wij hadden geluk en hadden een plek direct aan het strand met de zonsopgang zichtbaar, zelfs vanuit bed. Sanitair is oké, 1 euro voor douche, waarbij niet de tijd maar de liters warm water worden geteld. Wij hebben mooie uitstapjes gemaakt naar Foresta, Umbra en Vieste. Wel met elektrische fietsen en accu zo goed als leeg bij terugkomst. 16 euro in Okt.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Wij stonden hier 13 oktober. 20 euro Acsi incl tax. Prima plek. Het was vrij rustig, dus we konden in het bos een plek vinden, waar we zelfs de bokken niet nodig hadden. Alberobello op loopafstand. Prima loosplek met aparte kranen voor zwart water en voor schoon water. Dik in orde! Sanitair was goed met lekkere mengkranen. We konden zelfs nog lekker brood bestellen voor de volgende ochtend.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Wat een mooie locatie! Adeleida is top. Het zwembaaitje onderaan was ook geweldig. De zee bonkte tegen de rotsen, maar daar kon je heerlijk zwemmen. 's Avonds genieten met andere gasten van een lekkere maaltijd en wijnen. De douche gaf wat kort warm water, maar daar gaat ze nog iets aan doen. Je voelt dat ze het je naar de zin willen maken. Top plekje!
Sitecode: 20876
Gastro-camperen! Heerlijke plek tussen de zeer oude olijfbomen. Je betaalt door te dineren of te ontbijten. Ontbijt is 15 euro p.p., en dat is voortreffelijk. Er is stroom en je mag gebruikmaken van het zwembad. Verder geen voorzieningen zoals lozen of water bijvullen. Wij hebben er ook gedineerd en dat was echt subliem. 8 gangen met 3 verschillende wijnen. Top avond en super bediening.
Sitecode: 20375
Heel fijne plek met prima sanitair (wc en douches) en super vriendelijke mensen. Lecce is per fiets heel goed blijkbaar. Wij betaalde op 10/10 20 euro.
Heel mooie camperplaats/ camping met heel vriendelijk personeel. Goede serviceplek. Ze hebben een busje, die je naar het stadje kan brengen. Grote supermarkt is heel dichtbij. Echt een supermooie plek en.... Acsi tarief 2019: 16 euro per nacht.
Vandaag hier geparkeerd. Het is nu een mix parking met kleine plaatsen, maar het lukt prima voor onze camper van 7 meter. De parking is betaald. De parkeerwachter bevestigde dat we hier mochten staan. We gebruikte de coördinaten uit de beoordeling.