@StefanRugenbrink1

hele kleine plaatsen, zou hier niet heen gaan als je langer dan 6,5 meter bent. douches waren vies. behoorlijk duur (1 nacht 55 euro) en sowieso niet zo heel charmant stadje wel enorm druk.

Een camping met 2 gezichten, als eerst (boven) een grind bak met campers dit a 3 M van elkaar geparkeerd staan. Maar je hebt ook beneden aan het meer waar je prachtig uitzicht hebt! wel minder plekken voor campers dus wees op tijd!

hele lieve mensen, ouderwets maar schoon en leuke dingen om mee te spelen voor kids. een soort foodtruck waar ze wat hapjes kan klaar maken. 20 euro voor camper 2kids en 2 volwassen. de weg er heen is wat rommelig asfalt maar prima te doen. meertje is mooi

super leuke camping, klein, persoonlijk en gezellig. leuk zwembadje en fijn ruim opgezette plekken in de natuur.

Deels hele strakke nette camping, veel nieuw maar aan comfort mist toch wel het een en ander. Weinig sanitair gebouwen. wij stonden wat achteraan, blij dat we zelfvoorzienend zijn want wandelen naar de wc zat er echt niet in. personeel allemaal heel sacherijnig, plekken nog kaal. fijn zwembadje maar wel erg druk, veel te weinig zitplaatsen rondom het zwembad. wel pendeldienst maar gaat maar 1 keer per dag (laat) terug en is duurder dan parkeren.

camping direct aan het strand, heerlijke zee. In hoogseizoen wel erg druk, het hele stadje puilt uit van de toeristen. ‘s avonds behoorlijk wat overlast qua muziek door de feestjes op de strandtent naast de camping. prijzen in hoogseizoen ook behoorlijk hoger dan hier beschreven.

Mooie ligging aan een prachtige, koude rivier, met een vrijliggende fietspad naar Bohinj meer (goed te doen met gewone fiets) even goed opletten sanitair gebouw 1 is prachtig en sanitair gebouw 2 is waardeloos. Lekker bakkertje op de camping. Zijn plekken die je kan reserveren en een groot veld waar je zelf je plekje kan uitzoeken, dit is wat chaotisch en behoorlijk vol.