@Ster1
- 2009
De parkeerplaats bevindt zich naast de A-343 naar het wandelgebied El Torce. Vanaf het plein 500 m verderop, richting Alkacaba, is een leuke tapasbar, waar we goed en goedkoop aten. Ondanks de nabijheid van de stad is het gebied landelijk. Hondenbezitters zullen zich prima vermaken.
Overnachten is niet toegestaan, maar het is de beste plek voor XXL-campers.
Mooie idyllische plek met uitzicht op de wijnranken. Super aardige, vriendelijke operator. De prijs van de accommodatie is helaas gestegen tot 15 €. Omdat er geen toilet en douche is, is ruimte een beetje duur. We vonden het toch leuk.
Mooie parkeerplaats met uitzicht op de Donau bij de Donaucafe. We waren daar met een uitstraling van 8,5 m en er was moed voor nodig om door de smalle stadspoort (3,5 m) te rijden. De plaats is schaduwrijk, dus geen satelliet 😱. Er zijn 15 rijen van 2, we hadden één rij nodig (2 plaatsen). Een politieauto reed het plein voor ons op, maar negeerde ons.
Nieuwe SP, 2 jaar in gebruik. Duitse terreinbeheerder, vriendelijk, behulpzaam en altijd druk 👍. De systemen zijn daarom goed onderhouden. Het enige minpuntje is dat er geen warm water is om te spoelen. De plaats is aantrekkelijk zonder enige bouwzonden met enkele restaurants en 2 kleine supermarkten. Uitgangspunt voor prachtige wandelingen naar Cala de Enmidio, zeer de moeite van het bekijken waard! We zijn verliefd op de plaats🤗
Alles was in orde zoals eerder beschreven 👍 havenmeester super vriendelijk en behulpzaam. Restaurant schnuckelig, idyllisch met uitzicht op het water. Een waarschuwing: begin mei waren er geen zitplaatsen, alles was bezet met boten, die klaar zijn voor het vaarseizoen. De aardige havenmeester heeft de enige manier om een stuk gras u toegewezen te krijgen
De SP is erg goed, zoals al voldoende beschreven. De oprijlaan naar de plaats onvoldoende gemarkeerd. Voor Dickschiffe erg stressvol, omdat Ortsdurchfahrt erg strak is. Met Dickschiffen komt men alleen over de Pelzersgasse en Moselstr. naar de plaats. De plek zelf is een teleurstelling. Op paasmaandagmiddag waren slechts 4 dure restaurants geopend, geen wijnbar met catering, geen economie.
Superplatz, zeer schoon, goed georganiseerd, heeft alles wat je nodig hebt, gratis Wi-Fi, hebben we toegevoegd aan onze favorieten.