@Stoffel-1
Lid van Campercontact sinds 2020
Een 8 voor de locatie, sanitair en plaatsen een 6. Hier 29-30/9 gestaan. Sanitair verouderd en niet schoon (geen toiletpapier/bril). Plaatsen niet egaal. Chemisch toilet kan geleegd worden bij de ingang. Dat is een hele klim als je niet nabij staat. Vriendelijke beheerder (spreekt Engels). Geen broodservice meer, bakker/supermarkt op 15 min lopen. Voldoende restaurants zeer nabij. mini kampwinkel
hier 1 nacht gestaan. Het was de laatste openingsdag. Plaats was ruim, maar sanitair was duidelijk al een poos niet gereinigd. Eten zou tot 20.00 uur mogelijk zijn, maar om 19.00 uur kregen we de te horen dat we niets meer konden krijgen/kopen. 's nachts hielden overige campergasten een behoorlijk feest tot in de vroege uurtjes. Niet fijn voor de nachtrust na een lange reis.
Prima camping, plaatsen door heggen omringd, niet egaal. Sanitair prima in orde en schoon. Brood bestelbaar voor de volgende dag. Controleer wel of de juiste datum wordt opgeschreven, anders heb je niets. Stevige wandel naar het dorp, supermarkt niet op loopafstand, maar je kunt met camper evt. van terrein af. Beheerder soms ietwat nors. € 38,20 voor 2 nachten, 2 pers, camper en elektra.
Zeer basic camping aan een meer. Sanitair oud, maar in orde. Vrouwelijke beheerder spreekt zelfs een paar woorden Nederlands. €12,94 voor 1 nacht, 2 pers., Electra en camper. Bakker komt om 08.45 uur langs.
Hier naartoe gegaan op aanraden van tourist infopunt. Echter nu half september verlaten, stil en faciliteiten gesloten. Sanitair voor ons niet voldoende. Tarief: 10 euro voor 2 pers, camper en elektriciteit, 1 nacht. Niet voor herhaling vatbaar.
Mooie verzorgde camping in een dal. Ruime plaatsen op gras, omringd door heggen, geen vlakke grond. Sanitair goed en schoon, wel lauwe douche met een zwakke straal. Beheerders vriendelijk, spreken alleen Frans, maar erg geduldig. Dorp op loopafstand met supermarkt, Spa, casino en restaurantjes.
Prima locatie. Pas laat in de avond gearriveerd zonder problemen. Er is een trekkersveld voor camperaars. Sanitair is tiptop in orde. € 42,80 kwijt met Acsi kaart voor 2 nachten met 2 personen, inclusief 4 douchemunten. Optioneel is er ook een infrarood sauna. 4,- voor 30 min. Geschikt voor 2 personen incl 2 douchemunten. Aanrader! En gewoon gratis warm water bij de wasbakken.