@Struve
- 2009
Ruime, verharde camperplek met beperkte schaduw. Schoon sanitair met warme douches (€1 per 5 minuten). In een klein dorp waar supermarkt, bakker aanwezig zijn. Mogelijkheid tot lozen en vullen van water en legen van chemisch toilet. WC bij dames zijn erg klein en geen warm water bij afwas gelegenheid.
Prima camper plaats van waaruit je goed naar Valencia kunt fietsen (route wordt uitgelegd door de vriendelijke beheerders, veelal fiets paden). Mercadona vlakbij. Terrein is omheind en je krijgt een pasje om het hek te openen. Douche cabine is vrij krap voor grote mensen, daarentegen kun je gebruik maken van de douche voor invaliden.
Ruime plaatsen met electra en water. Heerlijk warme, ruime regendouche. Sanitair wordt goed schoon gemaakt. Twee zwembaden waar we geen gebruik van hebben gemaakt. Het strand is best een stukje lopen. Jammer dat de supermarkt op de camping pas om 9 uur open is voor brood. Grind op plek laat sporen achter dus een kleed oid is wel makkelijk.
Fijne camping met ruime plaatsen op grind en met “zonnedoeken”. Ruime warme douches zonder drukknop. Vlakbij het strand. Echter ook een zwembad aanwezig met wat weinig ligbedjes. Supermarkt op loopafstand. Goeie pizzeria tegenover de camping. Jammer dat vuilnisbakken snel vol zijn en dat vuilnis er dus naast gezet wordt. Afwaswater niet altijd warm. Toiletpapier aanwezig, echter buiten de toiletten.
Erg mooie gemeente camping met vriendelijke beheerders. Kosten voor één nacht iets meer dan € 19 (camper, 2 volwassenen, electra en toeristenbelasting). Gratis gebruik van water en douches. Ruime, verharde, vlakke plaatsen met gras ervoor.
Pluspunten: rustig ondanks de grootte, voldoende natuurlijke schaduw, elektra en watervoorziening dichtbij, mooie fietsroute vlak langs zee naar Rohinj, vriendelijk personeel Minpunten: slechte bewegwijzering op camping, wifi slecht, veel oud sanitair met douche gordijnen muv het nieuwste blok in zone H, vrije zone (H) is erg ongelijk, er wordt te hard op de camping gereden (20 km toegestaan)