@Sunlight-68
- 2024
- Huren
Leuke camping, prachtig gelegen aan meer. Aardige eigenaar, mochten zelf een plekje uitzoeken. Sanitair wat verouderd, maar prima.
Op fietsafstand van centrum, ligging aan een meer. Sterk verouderd sanitair. Wij betaalden 450 kr, aan de prijzige kant.
Ligging aan meer en op 4 km afstand van klein centrum. Sanitair wat verouderd, maar prima. Camping doet wat oubollig aan. Plaatsen overigens wel mooi ruim.
mooie ruime plaatsen, sommigen aan meer. Prima sanitair.
Goede locatie op fietsafstand van centrum. Sanitair prima en schoon! Vrij grote camping, niet echt gezellig, maar prima voor 1 of 2 nachten.
Prima camping voor 1 nacht. Zelf inchecken met goed en duidelijk systeem. Teveel betaald electra wordt na uitchecken terug gestort. wel eerst rondlopen en kijken of er plek is voor je betaalt! Let op: Electra bij camperplaats nog wel even bij stroomzuil activeren met pasje. Sanitair niet gebruikt, is op naastliggend terrein. Vuilwater storten op wat onhandig en krap punt, pal naast een camperplaats. Geen mogelijkheid om je afval weg te gooien!
Ligging aan zee. Sommige plaatsen frontaal zeezicht. Sanitair zeer eenvoudig en verouderd. Wij verbleven hier 1 nacht, op 18 juni, en betaalden maar liefst 550 Kr! Veel te duur!
Prima camper plaats op grasveld. Afstand Ales Stenar 1 km via redelijk steil pad. Vriendelijke eigenaar komt langs voor (contante) betaling, dit kan in sek of euro’s. Als hij bij aankomst niet aanwezig is, even bellen (tel nr staat op memobord) Aantal plaatsen hebben 230v aansluiting. Het is niet mogelijk om je vuilwater te lozen. is zeker een aanrader.
Hebben hier begin juni 2024 met de camper een dag gestaan. mooie rustige plek met zicht op de de brug. je kunt op diverse plekken je camper vullen met water en ook het vuile water en wc lossen. centrum Malmö is met de fiets goed te bereiken.