@Sunliving-S75SL
- 2014
- SunLliving S75SL SL
- 2018
Een aantal dagen op de camping gestaan. Plaatsen deels verhard en erg ruim. Sanitaire voorzieningen prima in orde. Gratis toegang tot zwembad. En dat alles voor € 25,- Voor herhaling vatbaar.
Een fijne camping in het mooie Friesland. Vooral onder de indruk van de zeldzaam mooie en zeer ruime camperplaatsen. Zeker de moeite waard om de Friese wouden eens te bezoeken.
Een aantal nachten op deze mooie, ruime camperplaats gestaan. Alles top[ geregeld. Een aanrader in een mooie omgeving.
Een nieuwe camperplaats opgezocht: we wilden eens ergens anders naar toe. Dat werd Wouwkes Camperplaats. Alles is hier prima in orde. Mooie plaatsen, schoon sanitair, vriendelijke beheerders en een prettige sfeer op de camperplaats. De moeite waard!!
Fijne camping, mooi gelegen, ruime plaatsen. Toiletten en douche zijn netjes, maar de materialen kunnen beter. Wat opvalt: de onvriendelijke ontvangst door de receptiedames. Herzlich wilkommen kan er niet af en vragen beantwoorden is ook niet hun sterkste kant
Na vele bezoeken nog steeds een geweldige camping. Alles goed verzorgd en een zeer fijne sfeer. We zien weer uit naar de volgende keer.
Vandaag na 11 mooie dagen terug uit Friesland. Wie op deze fijne, gezellige camperplaats heeft gestaan, moet dan wel even afkikken. De behulpzaamheid, zorg en creativiteit van de eigenaar (en niet te vergeten zijn vrouw) kom je maar zelden tegen. Deze camperplaats is een aanrader, vooral ook gezien de plannen voor de toekomst. Wij wensen hen beiden VEEL succes en komen graag terug.
Een mooie camperplaats die blijkens het aantal bezoekers bij velen in de smaak valt. In het weekend stonden ern i.p.v. 25 campers ( plaatesen) zeker 40 campers. Het sanitair is dan duidelijk te weinig. Voor de rest: een geweldige plaats, waar we zeker nog eens terug komen.
Genoten van een paar dagen op deze mooie, nette en schone camperplaats. Alles prima in orde. Wel vraag ik me af of 1 douche genoeg is voor 25 plaatsen. Voor de rest: niets dan lof.
Vol verwachting naar de Vlinder. Helaas een beetje tegengevallen. Door eigenaar tweemaal verzocht van plaats te veranderen, omdat binnenring bestemd zou zijn voor buscampers (die er niet waren!). Op de derde plek stonden we volgens hem te dicht op de weg. Onze buurman stond er 75 cm. dichter op! Afwasplaats niet aanwezig. Sfeer op de plaats is niet echt gezellig. Zijn na 1 nacht weggegaan. Jammer. Hadden meer verwacht.
Voor deze camping met de beheerders geldt maar een ding: alles en iedereen is top. Prachtige plaatsen, superschoon sanitair, heerlijk eten en een gastvrij onthaal. Daar voelen wij ons thuis. Dank voor alles.
Camping die berekend is op gasten die slechts een nachtje blijven. Voor hen is een speciale laan gereserveerd. Camping heeft redelijk sanitair, een leuk zwembad en ligt fijn dicht bij de snelweg. Aanbevolen.
Op doorreis naar Zuid-Frankrijk een nacht op deze camping gestaan. Alles gaat zeer gemoedelijk, ordelijk en netjes. Mooie plaatsen, veel en goed sanitair, zwembad en restaurant. Voor herhaling vatbaar.
Mooi park. Niet alleen camperplaatsen, maar ook plaatsen op de camping. Vriendelijke ontvangst, goede voorzieningen en leuk zwembad. Sfeer gemoedelijk. Een aanrader.
Voor het eerst op vakantie in Friesland en dan deze plaats bezoeken! Een weekje in Suwald was een weekje feest. Niet alleen het weer, maar de ligging van de CP, de vriendelijkheid van de inwoners en niet te vergeten het zonnige humeur van de havenmeester en vrijwilligers van het restaurant. Het was in een woord: GEWELDIG. Dank voor de gastvrijheid.
Geweldige camping met zeer fraaie, ruime camperplaatsen. Leuk (klein) zwembad en als verrrassing: iedere gratis drie uur in de ruime wellnessruimte (voor wie dit wenst) EN eenmaal per dag gratis gebruik van de afwasmachine! Reken daarbij de vriendelijkheid van het personeel en het mooie Zeeuwse land en: alles is compleet. Graag tot een volgende keer.
Eigenaresse is ZEER intimiderend als men klachten heeft.Toen wij iets zeiden over het 30 cm. hoge gras en de zeer slordige heggen, adviseerde mevrouw te vertrekken, want zij deed er niets aan. De spinnenwebben van 20 cm groot en viezigheid op de wanden in de toiletten "worden in juli en augustus niet weggehaald”. We zeiden maar niets over de vieze randen in het zwembad!
Een camping die er redelijk uitziet, Wel kan men last hebben van de bewoners van de aanwezige stacaravans. Plaatsen zijn niet groot. Sanitair redelijk. Receptie slechts 5 uur per dag open, terwijl mevrouw aan de balie wel wat vriendelijker mag zijn. Voor ruim €24,- per dag te duur.
Een zeer mooie camping. Prachtig aan het water gelegen en voorzien van alle faciliteiten. Vriendelijke, gemoedelijke ontvangst. Schoon sanitair, gezellige plaats en dat voor de Acsi-prijs van € 20,- all-in. Een prettige kennismaking met het voor ons onbekende Polen.
Geweldig gelegen camping met veel ruimte voor campers. Bijna alles op deze camping, die behoort aan Nederlandse eigenaren, is top. Vooral het sanitair is prima, schoon en voldoende. Voor wie van rust houdt. Douchemunt (3,5 min.) € 1,-. Wifi moet ook betaald worden, maar is van slechte kwaliteit.
Alle plaatsen zijn verhard en voorzien van water en stroom. Er zijn plaatsen met en zonder schaduw. Sanitaire voorzieningen zijn top! Een prima plaats om te zijn.
Mooie camping met twee soorten camperplaatsen: 1. vier plaatsen omringd door windsingels en 2. een aantal plaatsen op open veld. Zeer vriendelijke eigenaren en goed sfeer op de camping. Jammer dat het sanitairgebouw niet verwarmd is en op vrij grote afstand van de camper- en trekkersplaatsen ligt. Voor de rest: de gevraagde prijs waard.
Camping geeft zeer veel mogelijkheden voor een redelijke (aanbiedings-)prijs. Camperplaatsen erg ongelijk. Ligging is geweldig: overal dicht bij. Hulpvaardig personeel.
Sitecode: 20141
Camperplaats ziet er bij aankomst netjes uit. Toch zou ik het geen Topplatz willen noemen: * De informatie door de receptie was ronduit slecht; * sanitair is eigenlijk veel te ver van de camperplaats vandaan. Men mag wel vroegtijdig vertrekken om op tijd op het toilet te arriveren! * wifi erg duur en op de plaats slecht. * hinder van rondrijdende tractoren van de camping en auto's.