@Svdkar
Lid van Campercontact sinds 2020
Hyper kleine plaatsen zonder elektriciteit. Het was moeilijk om de vuilwatertanks te legen vanwege de zeer kleine plaats. Onvriendelijk, de vrouw achter de balie was terughoudend om de wifi-code te geven. Het leek alsof ze alleen Nederlands sprak. ze proberen echt elke centimeter te maximaliseren om geld te verdienen. het maakt niet uit of het ten koste gaat van de mensen die er komen. Vermijd deze plek?
Leuke plek dichtbij het dorp. Op een leuk plein zit een goed Vietnamees restaurant.
Geweldige plek om te verblijven als je in het halfronde deel bent en niet in de 2 zijgedeelten onderweg. De camping is verdeeld in drie delen. Er zitten kippen, ganzen en andere vogels in hokken. We zagen ook een Bambi rondzwerven rond de pennen. Er zijn ook mooie wandelingen in de buurt
Leuke stop onderweg. Leuk restaurant met vis uit de vijver.
Perfecte plek om Dresden te bezoeken. Op de fietspaden is het mogelijk om van de achteringang naar de stad te fietsen. U kunt ook bus 64 voor de deur nemen en bij Altpieschen kunt u tram 4 naar het centrum nemen. Het duurt dan ongeveer 20-30 minuten om bij de stad te komen
Goede plek om onderweg te stoppen. We waren maar met één andere camper. Dat was dus fijn om genoeg ruimte te hebben om jeux de boules te spelen. Mooi park en pad naar bijna het centrum van de stad.
Leuke plek dicht bij de shuttle naar Bastei. 14 EUR voeg 1 EUR per persoon toe en 3 EUR voor elektriciteit. Vriendelijke eigenaar die de achteringang opende omdat de camper te groot was. Veel beter dan de mix parking zonder stroom. Het is goed om de airconditioning aan te hebben terwijl je door de omgeving toert. De pendeldienst kost 4 EUR voor een retourticket voor het gezin
Deze camperplaats is kost 7.50 euro per dag. Verder zijn alle voorzieningen gratis. De plaatsen zijn ruim. Toen wij aan kwamen rijden konden we de camperplaats eerst niet vinden. Je moet namelijk het parkeerterrein oprijden met voor het zwembad en achteraan het parkeerterrein rechts is de ingang van de camperplaats. In het dorp is verder niet veel te beleven.
Leuke plek om te verblijven. Loopafstand naar het centrum. Leuk Grieks restaurant ongeveer 300 meter. We bleven 2 dagen.
Goede stop met veel wandelmogelijkheden. Er is een fossiel veld (hoewel we niets hebben gevonden)
Zeer ontspannende plek. Het heeft alles wat je nodig hebt en koninklijke plekken om te parkeren.
Erg mooie plek. Het is rustig en op loopafstand van het dorpscentrum.
Echte leuke stop. Op loopafstand van Lovere, een charmant stadje met een prachtige promenade langs het meer. Het is mogelijk om te wassen in de "lavanderia" bij de ingang van Lovere aan de rechterkant. Zeer schoon met goede wasmachines.
Sitecode: 52045
Mooi uitzicht en rustige plek. Ideaal en niet ver van de hoofdtoegang tot de Gothard-tunnel
Parkeren met voorzieningen die bovenop het parkeertarief moeten worden betaald. Geen afvalbak.
Kleine parkeerplaats in een zeer rustig deel van een klein stadje in de buurt van restaurants We moesten zijdelings parkeren omdat de koppelplekken meer geschikt zijn voor auto's dan campers. Omdat er niemand was, was dat geen probleem.
Op elkaar. We bleven gratis, want het was vol en je mocht dicht bij de skischans parkeren. Geen voorzieningen daar, maar een veel betere plek dan de officiële parkeerzone met fantastisch uitzicht op de berg en de skisprongen.
Een andere favoriet van ons. We kijken er altijd naar uit om de vis in de herberg te eten. Pas op, de eigenaar wil echt dat je je bord leeg eet!
Sitecode: 19335
Een van onze favoriete sites. Tweede keer en nog steeds dol op rustige en vredige plek. Ideaal om je te rusten. Goede 4g-verbinding, maar wel boven op de berg.
Heel moeilijk voor grote campers om grijze watertanks af te voeren. Er is een wasmachine en een droger, maar ze zullen je geld opslokken en werken niet eens goed: kost elke keer 3 euro. Het duurde 3 keer om de kleding droog te laten lijken. Prijs is per persoon en zelfs de hond moest betalen. Water is 3 euro per dag. We betaalden 29 euro voor 3 personen en een hond. Dat was exclusief water en de afwas.
Ideaal om naar Venetië te gaan. De boot ligt op 5 minuten afstand. Er is een complete set voorzieningen. Als uw camper echter meer dan 8 meter of eromheen ligt, is het moeilijk, of zelfs onmogelijk, om uw tanks te ontladen. Elektriciteit kost 4 EUR boven het inschrijfgeld.
Sitecode: 12098
Fantastische site met prachtig uitzicht. Het dorp is erg leuk om te bezoeken en we aten daar de beste pizza ooit.
Gelegen aan de achterkant van het Lidl-losperron. We sliepen echter vrij goed en werden niet gehinderd door de leveringen
Gelegen achter het Lidl-losperron. We hebben echter de slaap niet laten vallen, zoals we dachten dat we zouden doen.
Perfecte plek met alle voorzieningen. Mooi park om de hond uit te laten. Erg stil
Mooie en rustige plek om te verblijven op loopafstand van voorzieningen. Baker is op 280 meter etc.