@Swinkelstoer
- 2017
- Volkswagen California T5 COMFORTLINE
- Buscamper
hele mooie plek. supergoed onderhouden en van alle gemakken voorzien. noem maar op, het is er! zelfs een lekker bakkie koffie is gratis. wel lekker zelf zetten. gerust heen gaan, krijg je zeker geen spijt van!
prima camping aan het meer. superschoon sanitair. misschien wel wat prijzig voor wat je krijgt, maar campings zijn duur geworden. let wel op dat het met lange campers soms lastig is om in te draaien op de plekken.
prima basis voor een bezoek aan Salzburg. wel wat druk met komen en gaan van kampers, maar geen last daarvan. lekker zwembad erbij en in de ochtend vers bereide koffie en foodtruck in de avond. kun je gerust boeken!
mooi groot bos terrein waar je zelf een plek kunt kiezen. voldoende sanitair, die soms wel wat verscholen ligt. lekker rustig. zeer mooie rondwandeling gemaakt naar Cap Frehel en Fort la Latte (16km). op camping geen broodjes verkrijgbaar
precies wat je van een municipal mag verwachten. goede plekken, wel wat scheef. sanitair redelijk. mooie wandelingen te maken. leuke plaats Cancale op 4 km, met fiets goed te doen. hier moet je Oesters gaan eten, heerlijk. ook st Malo goed met de fiets te doen. erg toeristisch maar zeker de moeite waard.
super, zo aan de voet van mont st Micheal. prima plekken, sanitair was oké. €21 zonder electra restaurants op het terrein zon niet super en jammer dat er geen winkeltje is
prima plek voor doorreis. behoeft wat opfrissing, maar goede voorzieningen. lekker gegeten in de Gasthof, je verwacht dat niet maar die zat vol dus wel reserveren.