@TB&Max
- 2020
hier 1 nachtje gestaan prima plek je staat er rustig en veilig. water en elektra beschikbaar
Hier 1 nacht gestaan ligt prima op de route naar Spanje wel wat verouderd.
Zijn hier al een aantal keer geweest allemaal goed geregeld sanitaire voorzieningen kunnen beter maar voldoet. Dit jaar wel veel last van mieren.
Als je van drukte houdt vooral hier naar toe gaan. wij waren hier eind augustus €52.50 voor een nacht. En dan nog bijbetalen voor WiFi ontvangst. We zijn na 1 nacht vertrokken.
hier 8 dagen geweest . leuke plek 50 meter van het gardameer.sanitair wordt per dag meerdere keren schoongemaakt . wij hadden een ruime plek. maar ook veel hutje mutje plaatsen. als je het verschuldigde bedrag ineens betaald hoef je je paspoort niet bij de receptie achter te laten.
schone plaatsen sanitair uitstekend. mooie omgeving om te wandelen en te fietsen we hadden eerst één overnachting gepland maar zijn paar dagen langer gebleven. komen zeker weer terug.
5 sterren is nog te weinig wat een magische plek de rust/ stilte die je hier ervaart is ongekend plus de mooie uitzichten. komen hier zeker terug
1 van onze favoriete plekjes lekker vrij staan in de natuur. aan de kant van een beek.echt genoten van de rust.
mooie camperplaats met alle voorzieningen. vriendelijke eigenaar goed glas bier en (koud) eten 5 sterren meer dan waard .komen hier graag nog een keer terug.
massa is kassa camping ,krappe plaatsen kort op elkaar. sanitair matig wel een mooi zwembad en leuke boulevard. wij zijn na 1 overnachting verder gereden.