@Tammo-E.

We sluiten ons bij de vorige recensie aan. Een super plekje. Bij de receptie heeft de eigenaar een kaartje hangen met de mooie looproute naar Marvão. Deze is prima te volgen.
We zijn het helemaal eens met de vorige reviews… een heerlijke camping met prachtig zwembad. Een kleine aanvulling is.. vanaf de camping is het prima fietsen ( geen e-bike) naar La Guijarrosa/ La Carlota. Een leuk stadje !!

Een heerlijke, kleine camping aan zee. Perfect sanitair ( nieuw) , een prachtig zwembad en een mooi ( betaalbaar) restaurant. Kortom een heerlijke plek om een paar dagen te blijven en te fietsen

Sitecode: 81998
Eerst hebben we de camperplek aan de haven van Wismar bekeken , was bijna vol en heel dichtbij elkaar. Toen door gereden naar het Ferienpark, hier was nog volop plaats en in de zon !! Een heerlijk plek voor 30 euro per nacht. Broodjesservice aanwezig en op 4 km afstand van het prachtige Wismar. Sanitair is ruim en super schoon.

Twee nachten hier gestaan, een super locatie!! Heerlijke zwembaden en goed sanitair. Op de fiets naar Vejer geweest, is wel een hele klim en naar Manzanete ( loopt wel dood en is geen dorpje) gefietst, door een mooi natuur gebied alles off grid 😜.
Een heerlijke plek in een prachtige omgeving. Nadat we de Caminito del Rey hadden gelopen was het maar 10 minuten rijden naar Casa La Paz . Een heerlijk zwembad met een hele vriendelijke ontvangst. Een mooie, schone plek voor twee campers. Tammo en Jannie
Het was een heerlijke strand camping met camperplek. Doordat het grootste deel van de camping volgebouwd is met houten bungalows is het een sfeerloze bedoening geworden. Er is nog plek voor een beperkt aantal kampeerders. We hebben even gekeken en toen weggevlucht. Heel jammer want het is een mooie omgeving .

Prima plek, lekker rustig, helaas te laat voor het avondeten gisteravond, we waren er om 21.00, wel prima toilet en douche. Vanmorgen heerlijk ontbijt voor 7,50 p.p
Een pracht plekje. Plek voor 4 of 5 campers. Het laatste jaar is her restaurant uitgebreid ten koste van de camperplekken. Een heerlijk zwembad met uitzicht op zee. Alle noodzakelijke voorzieningen aanwezig. Met de fiets ben je binnen 5 min. op een schoon kiezelstrand. We hebben hier 2 dagen gestaan. Een plaatsje met “ geen “badplaats uitstraling .. dus leuk .