@TeamSmarties:)
- 2021
We zijn open! Er is elektriciteit en water, maar het toilet is de komende dagen gesloten. U bent van harte welkom😊
Bij TeamTankstelle Scandinavianpark schoon Toilet + Douche, en zelfs Wasmachine+wasdroger. Restaurant (oaSteakhouse) en Scandinavianmarkt voor shoppen. Tóp plek!
Goede CP als je niets anders nodig hebt dan een P. Gewoon parkeren op betonkorrel, onvlak terrein. Prima visplek aan de Elbe.
Waar de camperplaats was staat nu het nieuwe gebouw van de Havendienst. Er is nog wel een parkeerplaats tussen de flats maar overnachten mag daar niet.
Prima plek om vanuit de omgeving te verkennen. De èchte camperaar heeft zelf voldoende voorzieningen ;) TIP: Je kunt heerlijk en betaalbaar eten bij restaurant KUNGU RIJA, vanaf de parking rechtaf 850m lopen.
Prima plek voor 1 of meer nachten, incl. stukje gras voor stoelen/tafel. Met zicht op vaarwater. WC+Douche in het havengebouwtje, deurkode krijg je bij aanmelden. Mooie omgeving om te fietsen, en voor de jeugd is er vlakbij een hele grote buiten-gym/stormbaan met voetbalveldje en beachvolleybal. Centrum op loopafstand (oa Coop, Apotheek, bloemenwinkel, restaurant)
Meest hartelijk ontvangst. Prima plekje om te staan. Heerlijk rustige omgeving Groot speelveld voor kleine ( en grote ;) ) kinderen.
Gewoon NIET doen! Rij beter door naar de eerste P langs de A63. Voelt onveilig hier. Komen en gaan van 'louche' auto's en er staan meerdere dichtgemaakte campers met onfrisse personen...
Heerlijk dicht bij zee +++ Centrum en supermarkt op loop-/fietsafstand. Goed sanitair. Plekken zijn erg ongelijk, (veel) stelblokken nodig! Tarief met 43€ p.n. 2p aan de hoge kant.
Leuke kleinschalige camping. Goed geschikt voor trekkers, met openbare 'keuken'. Eenvoudig sanitair, wel schoon en functioneel. Zeer vriendelijk ontvangst +++ Tarief reikelijk hoog.
Idylisch is het juist woord! Echt gezellig opgezet, vriendelijke mensen en een fijn restaurant met oa Bulgaerse keuken. Top! Wel ietwat prijzig voor camperaars met eigen sanitair.
Mooie camping. Vriendelijk ontvangst. Pitoresk dorpscentrum op loop/fiets afstand. Aanrader!