@Ted---Ans
- Fiat Ducato Ducato
op zich een vrij grote camping, maar er staan veel seizoen kampeerders. zeer vriendelijke ontvangst. Er wordt met je meegelopen en één of meerdere plekken aangewezen waaruit je kan kiezen. Eerst alles opzetten en dan de aanmelding verzorgen. het sanitair is schoon. je kan een biertje drinken of iets eten in het “restaurant” de keus van maaltijden is beperkt maar goed voor een snelle hap na aankomst. Mogelijkheid tot watersport en vissen.
Een 55+ camping dus voor “ouwe lu.. en” dachten wij. niets is minder waar. Wij hebben er 8 nachten gestaan. Zeer ruime plaatsen met ook erg veel ruimte rondom. wij hadden een eigen wateraansluiting, stroom en mogelijkheid om afvalwater via een slang te lozen. Honden zijn welkom en het plaatsen van een schapennet rondom de camper was geen probleem, hond ook blij. 3 Visvijvers waarin volop gevist wordt. mooie omgeving met fiets- en wandelroutes.
Goede camping met ruime plaatsen zowel dicht aan het meer als op enige afstand. Prijzen aan het meer zijn iets duurder. Sanitair op 2 locaties en scoren ruim voldoende. Behulpzame receptie. Eerst plek uitzoeken en dan pas inschrijven. Restaurant is een groot woord maar voor de snelle hap, pizza of hamburger of patat is het ok. Op loopafstand (bij het hotel) is een zeer goed restaurant.
Niets van gelogen in onderstaande positieve beoordelingen. Bij aankomst komt Renate je al tegemoet. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Uitstekende en zeer schone sanitaire voorzieningen. Een topper.
Een op en top minicamping met Mariska en Rob als leuke en gezellige eigenaren. Ruime plaatsen. Niets is hen te veel. Tijdens het Hemelvaart weekend op Hemelvaartdag een borreluurtje en zaterdagavond een top BBQ avond met BBQ Rob achter het vuur. Er was ruim voldoende te eten en te drinken. De camping heeft goed en schoon sanitair en de stroom is inclusief. Centrum Stadskanaal op loopafstand.
Paasweekend hier gestaan. Zeer vriendelijke ontvangst. Elke dag vers gebakken broodjes. Omheinde plek voor honden van ca. 100 m2. Een top locatie, zeker voor hen die een hond hebben. Trouwens ook voor kampeerders zonder hond.
Leuke camping met ruime plaatsen. Direct aan het meer, maar ook een zwembad. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Schoon sanitair. Eerst plek uitzoeken, dan inschrijven en dan wordt er gevraagd om een eventuele ACSI kaart. Door de vele bomen is het soms zoeken naar de Astra sataliet. Een aanrader.
Grote camping met plaatsen direct langs de Rijn welke gereserveerd kunnen worden. Overige plaatsen vrije keuze. Goede sanitaire voorzieningen welke meerdere keren per dag onderhouden worden. Er is een openluchtzwembad en een kinderbad. Verder is er een midgetgolf en een Jeu de boules baan alsmede een speeltuin. Ook is er een restaurant. dag en nacht rijden er treinen aan beide zijden van de Rijn.
Ik heb daar gestaan tijdens de WIM2017. De camping was dus niet toegankelijk voor niet deelnemers hetgeen betekende dat er meer dan normaal aantal personen overnachte. Ondanks het grote aantal schoon sanitair en dat elke dag weer. De omgeving is prachtig en zeker een bezoek waard. Denk daarbij ook aan de grot en druipsteengrot even buiten Warstein.
Als u de campingfolder had gelezen dan had u geweten dat er geen "matje" voor de camper /caravan mag liggen. Dus inderdaad Kampregel. Het is een mooie rustige camping meg schoon en goed sanitair dus niks "Oostblok". Vriendelijke en behulpzame eigenaar. Receptie gesloten? Zoek een plek. Gereserveerde plekken zijn middels een houten bord op de grond met daarop een "R" aangegeven.
Sitecode: 19643
Niet alleen als doorgangs camping prima, maar ook om meerdere dagen te vertoeven. Wij kwamen na 30 juni aan dus geen oordeel over "kortingsplekken".Gewoon een plek uitzoeken, terug naar de receptie voor de administratieve afhandeling. Perfect en schoon sanitair. Meerdere plaatsen om je chemisch toilet te legen. een perfecte camping.
Hier 2 nachten gestaan op het benedenveld (eigen keuze en niet gedumpt). Behulpzaam en vriendelijk personeel. Voor bijvoorbeeld een bezoek aan de zoutmijnen kan je bij de receptie boeken. Je wordt dan op de camping opgehaald en weer teruggebracht. Per fiets Krakow bezoeken is goed te doen via het vrijliggend fietspad, te bereiken via de zijweg schuin links tegenover de ingang van de camping.
Sitecode: 20398
Hier 2 nachten gestaan. Uiterst vriendelijke ontvangst door de campingbaas. Eerst even een drankje nuttigen en daarna de papierwinkel. Keurig en net sanitair. Ook is er een broodjesservice. Naam en aantal broodjes op de lijst zetten en bij afhalen het geldbedrag in een potje doen. Heb je te weinig koelkastruimte er staan 2 koelkasten ter beschikking. Alle lof voor deze camping.
Hier 2 nachten gestaan. Uiterst vriendelijke en behulpzame duits sprekende Poolse campingbaas. Niets is hem teveel. Keurig en schoon sanitair welk meerdere keren per dag gecontroleerd wordt en indien nodig schoongemaakt. Chemisch toilet en vuilwatertank direct via een put op het riool lozen. Bus naar Zakopane stopt "om de hoek" en voor de liefhebbers van een Piza , deze ook om de hoek.
Aantal dagen hier gestaan.Hartelijke ontvangst door Lau en Miranda. Rustige camping voorzien van alle gemakken.Geen geknoei met douche munten, gewoon net als thuis zonder muntje of card onder de douche. Mooi en schoon sanitair ook voor de baby. Speelmogelijkheden voor de kinderen. Lekker kleinschalig maar toch voorzien van alle gemakken. Een aanrad er.
Weekendje gestaan, heerlijke plek met volop zon. Na een paar uur de camper omgedraaid zodat we meer schaduw hadden. Bijna elke camper heeft een toilet dus is de beperkte aanwezigheid eigenlijk geen probleem. Elektra 4 euro per dag lijkt veel maar wel 16A. Behulpzame eigenaren. Een top plek. We hebben de kaart behouden dus we blijven terug komen. Top.
Top locatie, net buiten het dorp. In het restaurant is het goed vertoeven. Heerlijke maaltijden voor redelijke prijzen. Wij hebben daar een goede steak gegeten. Wel even melden in het restaurant. CP is gratis, stroom kost € 2, 00 per nacht. We komen zeker terug.