@TenF

Betrouwbare reviewer

Lid van Campercontact sinds 2020

Fijne camperplaats in een prachtige omgeving. Ook Ootmarsum is lekker dichtbij. De vriendelijke eigenaren denken mee met je. Zo waren wij met onze 85-jarige moeder die niet zo makkelijk meer loopt. De eigenaresse had nog een scootmobiel staan, die we mochten gebruiken. Dat was top, omdat zij meteen een stuk mobieler was. De scootmobiel zal waarschijnlijk ook voor toekomstige gasten aanwezig zijn. Aanrader deze plek!

Leuke camperplaats in mooie omgeving met bossen binnen loop- en fietsbereik. Aardige eigenaren. Alle voorzieningen aanwezig. Wij vonden het geluid van de A28 storend aanwezig helaas. Misschien hielp de windrichting niet mee.

Wat een geweldige gastvrijheid op deze leuke camping. Wij hadden met spoed een plek nodig vanwege omstandigheden. Annelies zorgde dat we terecht konden, ook al was het erg laat toen we arriveerden. Alle voorzieningen zijn aanwezig, superschoon sanitair en een fijne plek om te zijn. Aanrader, Middelburg op fietsafstand.

Prima plek aan jachthaven. Lekkere douches met servicekaart te betalen. Alle voorzieningen zijn er goed voorhanden.

Prima locatie voor een nachtje. Betaalautomaat is aan andere kant van de haven bij havenkantoor (500 meter lopen). Stroom via kaart, meteen 25 DKK voor 8kwh afgeschreven, wat ons betreft teveel voor een nacht. Afvoer toilet en grijs water vind je door links het terrein af te rijden en meteen rechts af op de kop van de haven. Je moet het even weten 😉 Toilet en douche niet gebruikt. Restaurantjes vlakbij.

Prima locatie aan haventje. Sleutel om slagboom te openen hangt bij de betaalautomaat. Afvoer van grijs water en cassettetoilet nu goed mogelijk. Best wat drukte met wandelaars die naar het strandje achter de haven lopen, maar niet vervelend. Wij betaalden omgerekend 24€ incl. stroom.

Fijne camping op 100m van het strand. Goede en schone voorzieningen, grote plaatsen op de camping. Vriendelijke eigenaren en niet duur zo dicht bij het strand.

Goede camping, 2,5 km fietsen naar Aalborg stad. Wij stonden op camperplaatsen met houten vlonders. Smal, dus paar keer steken maar verder prima. Voorzieningen zijn zeer goed en schoon. Fijne douches, niet goedkoop trouwens. Betaalde wifi 50 DKK voor 2 dagen op 1 apparaat, helaas slecht bereik. Het is geen goedkope camping, maar wel erg goed verzorgd.

Mooie plek met uitzicht over jachthaven en Mariager fjord. Je kunt op grind of op gras staan. Betalen: via QR code kom je op website Tallyweb en betaal met creditcard. 150 DK incl stroom en alle voorzieningen. Prima prijs vinden wij. Nieuwe plek aanwezig voor lozen toilet en grijs water. Grote keuken aanwezig. Heel fijn hier.

Sitecode: 11922

Mooie plek met uitzicht op jachthaven en Ringkøbing fjord. Alle voorzieningen aanwezig. Je betaalt via automaat en kunt servicekaart kopen voor stroom en/of douche. Gezellige drukte van mensen. Leuk plaatsje ook om wat te winkelen of terrasje te pakken.

Ruime plekken op mooie locatie. Sanitair oud, maar wordt goed schoongemaakt. Aardige eigenaren, erg behulpzaam. We betaalden 31,60€ incl stroom.

Mooie camping met open plekken of onder de bomen. Sanitairgebouw op midden van de camping is nieuw en erg mooi. Wij betaalden incl stroom ruim 36€ per nacht, dat is best prijzig.

Mooie ruime camperplaatsen, totaal 200 plekken verdeeld over 3 locaties. Inchecken via automaat. Je reserveert je plek met rood bordje en je kunt op pad, bijvoorbeeld het strand oprijden met de camper. Je betaalt voor bijna alles met een kaart (warm water, douche, electra, koud water). Als je later in de middag aankomt, staat het vol in hoogseizoen.

Prima camperplaatsen en goede voorzieningen aanwezig. Aardige en behulpzame eigenaren. Leuke weggetjes om te fietsen naar de Noordzeedijk waar je Rømø ziet liggen en rond de camping.

Prima camping met goede voorzieningen en aardige eigenaren. Mooie plek om het Thermen bad te bezoeken en naar Denemarken te reizen.

Sitecode: 20537

Fijne camping. Mooie ruime plekken op gras. Sanitair goed in orde. Heerlijke fietsen in de omgeving, Noordkaap en Waddenzee.

Mooie locatie, direct aan de Keutenberg. Voorzieningen zijn okay. Vrij druk en plekken dicht op elkaar, maar goed te doen.

Leuke camperplek met ezels en alpaca’s. Goed verzorgd, prima sanitair. Aardige eigenaren. Voor 16,50 prima prijs ook.

Wat een geweldige camping is dit. Heel erg veel verschillende dieren, van struisvogels tot ezels en van biggen tot paarden met veulens. De waterbuffels zijn geweldig indrukwekkend. Prachtige landwinkel met heel veel lekkere spullen en broodjesservice. Carina en Richard met hun zoon en dochter zijn de beste gastheren/vrouwen die je je kunt wensen. Voor ons is dit één van de beste plekken waar we tot nu toe zijn geweest. We komen terug hoor!

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Goede en ruime camperplekken. Alle voorzieningen bij de hand. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Kikkers gaven een luid concert 😉

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Hele mooie camping achter de dijk aan de Oosterschelde. Goed sanitair, ruime plekken. Vriendelijke eigenaren. Mooi om te wandelen en te fietsen en heerlijk rustige omgeving. Top!

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Fijne plek om te staan. Lekker rustig en lekker wandelen of fietsen in de omgeving. 20 minuten fietsen naar Den Bosch. Aardige eigenaren ook.

Sitecode: 92052

Blijft een fijne camperplaats. Lekker ruim, midden in de bossen. Super mooi sanitair. Alles goed voor elkaar. Wel 3€ duurder geworden dan in januari toen we er ook waren. Die 3€ betaal je dus extra voor de stroom. Zonder stroom 18,95.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Prima plek, mooi om te wandelen en te fietsen. Prima prijs-kwaliteit verhouding.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Wij komen hier regelmatig om familie te bezoeken. Ruime plekken, alle voorzieningen aanwezig. Zou handiger zijn om grijs water direct te kunnen lozen in put. Veel (water)vogels te zien en horen. Wasmachine en droger aanwezig. Prima plek!

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Leuke kleine camping. Prima plekken direct aan de Drunense duinen. Heerlijke fietstochten via knooppunten. Prachtig nieuw sanitairgebouw met heerlijke douches. Vriendelijke eigenaren. Aanrader!

Sitecode: 19369

Heerlijke locatie vlak aan het IJsselmeer en aan het bos. Camperplaatsen op grind, aardig dicht op elkaar maar prima te doen. 15€ met stroom. Je kunt ook op het campingveld. Aardige eigenaren die tijd hebben voor een praatje. Schapen en kippen op het erf. Mooie fietsroutes en bij windkracht boven 6 genieten van de kitesurfers. Wij komen graag weer terug.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Fijne camperplaats. Mooi schoon sanitair, goede voorzieningen. Aardige eigenaar. Lekkere paaseitjes 😄 In weekeinde stond het vol en dan sta je wel behoorlijk dicht op elkaar. Je loopt zo het bos in, ook heerlijke fietstochten te maken. Wij komen terug.

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

Prima camping. Sanitair in orde. Sommige plekken met uitzicht op polder en weidevogels. Aardige beheerders. Vuilwater nu ook makkelijk lozen voor campers.

Sitecode: 92052

Top camperlocatie. Fantastisch sanitair met heerlijke douches. Je kunt zelfs je gasfles omruilen, waarbij eigenaar je even helpt door je te halen en te brengen met de fles. 3 wasmachines en 2 drogers. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Aanrader!

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

Goed verzorgde camperplaatsen. Prima voorzieningen. Monique is zeer gastvrij en behulpzaam. Lekker wandelen rond de recreatieplas Bussloo en mooie fietstochten te maken. Prima prijs van 14€. Wij vonden de A1 wel erg dichtbij liggen.

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

Prima plek. Alle voorzieningen goed verzorgd. Lekkere warme douches. Mooie omgeving. Aardige en behulpzame eigenaar. En dat alles voor een goede prijs. Wij komen terug.

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

Prima camperplaats. Aardige eigenaren die zelf ijzeren rooster voor de deur van de camper legden omdat het veel regende. 2 lekkere eitjes aan de deur gebracht. Voorzieningen zijn wat gedateerd, maar alles is aanwezig. Lekkere warme douche. Warm water voor de afwas. Prima prijs voor 13€ all-in.

Top locatie! Alles goed voor elkaar en over alles is goed nagedacht. Ruime plekken, heerlijke douches met vloerverwarming (!). Prima wasmachine en droger. Aardige en behulpzame eigenaar. We hebben een weekje gestaan en komen zeker terug.

Mooie camping. Wij stonden op de camping zelf, maar er zijn ook 3 verharde camperplaatsen. Prachtig uitzicht. Prima sanitair, lekkere warme douches. Bonus is de winkel waar we een paar heerlijke jams en sauzen hebben gekocht. Wij komen hier terug. Hele jaar open!

Prima locatie. Wij komen hier vaker vanwege familiebezoek aan Den Bosch. Altijd een vriendelijke ontvangst en een vers eitje.

Fijne locatie. Voorzieningen goed op orde. Lekkere douches en warm water voor de afwas. Zoals eerder gezegd wat zanderige plekken, maar ja, dit is de Veluwe 😄 Heerlijke fietsroutes. Wij komen terug!

Prima camperplaats. Alle voorzieningen erg goed. Aardige eigenaresse. Deze keer verse walnoten voor de camperaars. We zijn hier eerder geweest en komen zeker nog eens terug.

Prima camperplaats met leuk uitzicht op de jachthaven. 10€ is mooie prijs. Stroom via paal met 1€ munten. Voorzieningen zijn wat gedateerd, maar voor die prijs voor ons zeker acceptabel.

Prima camping. Verharde plaatsen met drinkwater en stroom bij de plek. Grijs water bij de plek te lozen. Nog in opbouw qua beplanting. Heet bij meer dan 30 graden. Wij stonden hier aantal dagen wegens familiebezoek aan Zoetermeer. Dan is het goede plek om met fiets Zoetermeer te bezoeken. Leuk uitzicht op de polder. Sanitair hebben wij niet gebruikt, maar ziet er goed uit. Niet ècht goedkoop 21,30

Prima locatie om een overnachting te maken. Wij stonden op verharde plek met uitzicht op de koeienstal. Vriendelijke ontvangst.

Top locatie aan de Dokkumse Ee. Bijzonder aardige en behulpzame eigenaars. Alle voorzieningen prima op orde. Sanitair komt in 2021, maar wij hebben het niet gemist. Het was genieten en we komen hier zeker terug.

Prima camping. Erg ruime plekken. Sanitair niet gebruikt, maar ziet er okay uit. Aardige ontvangst. WC lozen in bak met kleine afvoerbuis vonden wij niet echt fijn. Vuil water lozen niet op een handige plek. Lekker fietsen in de omgeving.

Voldoende ruime plekken. Keuze plekken vlak langs redelijk drukke weg of uitzicht op grote schuur. Alle voorzieningen zijn er. Sanitair verouderd, maar wordt nu aan gewerkt. Wij hebben geen contact gehad met beheerders. Niet eerder meegemaakt. Op zich geen probleem, maar ervaren we als afstandelijk. Prijs 14€ is okay.

Goede locatie. Plekken niet erg groot, maar voldoende ruimte. Alle voorzieningen aanwezig. Warme douches. Gastvrije aardige eigenaar. Al met al een prima locatie voor 15€ p/n

Prachtige camperplek. Wij stonden rechtsachter met uitzicht op de weilanden, top! Mooie douche en sanitair. Aardige ontvangst. Prijs 12,50 + stroom 2,50. Gebruik sanitair nog eens 2,50. Vuil water met emmer lozen. Terrasje voor wat drinken en gebak. Heerlijke fietsmogelijkheden in de omgeving. Prijs 15€ incl. douche zou ik meer op zijn plaats vinden. Maar we komen hier zeker nog een keer terug.

Goede plek. Wegens drukte stonden we op het sportveld. Drukke N-weg langs de camping. Stroom via haspel. Schoon water met gieter en vuil water met emmer. Dat zou voor campers wat handiger kunnen. Sanitair eenvoudig, maar schoon. Aardige eigenaren en prachtige fietstochten kunnen maken. Op het sportveld geen 4G bereik en ook geen telefoonbereik. Maar daar kan de camping niets aan doen.

Mooie nieuwe camperplaats. Voldoende ruimte. Alle voorzieningen aanwezig. Prachtig nieuw sanitair. Mooie ontvangstruimte. Vriendelijke eigenaren. Wij komen hier zeker nog terug.

Prima camperplaats. Vriendelijke ontvangst. Redelijk ruime plekken. Sanitair is eenvoudig, maar schoon. Lekkere warme douche. Alle voorzieningen aanwezig. Prachtige omgeving om te wandelen of te fietsen. Ootmarsum op paar kilometer fietsen.

Prima camperplek. Ruime plaatsen op grasveld. Goed onderhouden sanitair met douche. Erg vriendelijke ontvangst. Aanrader! Handig dat schuin tegenover de camperplaats een weegbrug is.

Prima plek. Eenvoudige voorzieningen, maar alles in orde. Leuke locatie aan het water. Aardige havenmeester. Prijs van 16,75 per nacht all-in is niet goedkoop, maar redelijk.

Sitecode: 42050

Top camperplaats! Best ruime plekken in de boomgaard. Prachtig schoon sanitair. Je kunt een hapje eten afhalen. Vriendelijke en behulpzame eigenaren. Mooie omgeving voor een wandeling of fietstocht. We wilden 2 nachten blijven, maar het werden er 5. Hier komen wij zeker nog een keer terug.

Eenvoudige, maar prima camperplaats. Vriendelijke ontvangst. Goede uitvalsbasis naar Den Bosch op de fiets.

Mooie ruime plek. Alles goed verzorgd. Vriendelijke ontvangst. Met SVR kaart betaalden wij 15,75 incl. stroom. Top!

Prima camping. Via NKC kaart betaalden wij 18,25 p/n incl. stroom en toeristenbelasting. Watertappunt vrij ver vd camperplaatsen, maar met gieter opgelost.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Prachtige plek. Ruime camperplekken. Alle voorzieningen bij de hand. Aardige eigenaar en een prachtige omgeving om te wandelen of te fietsen. Aanrader!

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Prima camping met ruime plaatsen. Aardige behulpzame beheerder. Soort tegels voor de camper waardoor bij nat weer de boel schoon blijft. Wat minder vonden wij dat er geen wateraansluiting is om waterslang aan te sluiten. Met gieter tank vullen. Ook geen loospunt voor grijs water. Contant betalen. Kortom mix van plus en minpunten voor camperaar.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Fijne camping met ruime plekken. Water en elektra dichtbij. Hele vriendelijke ontvangst. Tasje met folders, 6 verse eitjes en chocola. Leuke boerderijwinkel waar we lekkere pestokaas hebben gekocht.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Top camping. Wij stonden met onze camper op een comfortplaats. Lekkere ruime plekken, veel privacy en rust. Hele vriendelijke beheerder die erg behulpzaam is.