@Terp@122
- 2016
Mix parking, geweldige plek om vanuit hier Porto te bezoeken. Metro naar de stad op 3 minuten loopafstand. Er is plek voor ca. 100 campers. Geen voorzieningen
Het zou inderdaad een hele mooie plek zijn, maar de plek is met een grote camper i.v.m. steile smalle kronkelweg door dorp moeilijk te bereiken. En het is verboden te parkeren tussen 23:00 en 08:00 dus overnachten verboden
Prachtige plek voor doorreis vlakbij de E4. Lozen afvalwatertank en cassette, vullen drinkwater alles zeer netjes. Ruime plekken met kunstgras, en voorzien van stroomaansluiting. Een mooi uitzicht over de baai en zee. Wel een beetje last van het verkeer op de E4 maar niet hinderlijk. Prijs zeer zeker waard
Zoals onderstaande review, de foto's met het kunstgras horen bij de naastgelegen betaalde camperplek. Deze camperplek is gratis, een hele mooie plek met picknicktafels, wc, lozen cassette en water, echter geen drinkwater. Wil je drinkwater en lozen afvalwatertank dan moet je naar de betaalde camperplek waar je slechts 100SEK betaald wat deze plek meer dan waard is.
Richting zuiden is deze plek, in tegenstelling van voorgaande review zeker wel aanwezig. Er is wel water in te nemen maar zoals de foto's ook tonen is dit geen drinkwater. De plek ligt vlak aan de E4, dus erg veel hinder van verkeerslawaai. Wij zijn 35km zuidelijker op een prachtige camperplek gaan staan waar je slechts 100SEK betaald
Hele nette camperplek met voorzieningen, op 750mtr afstand van de boulevard.