@TeunRoefs
- 2021
Prima camping op fietsafstand van het centrum van Rennes. De weg naar de camping toe is vrij smal, de plekken op de camping ruim genoeg. Op meerdere plekken heb je je levelers nodig. Sanitair was hier in orde. De grote markt op zaterdag is leuk om te bezoeken.
Prima camping met verouderd maar schoon sanitair. Op fietsafstand van Saint Malo. Wij hebben geen last gehad van het geluid van de snelweg.
Grote camping met veel plekken voor campers/caravans en er zijn ook veel stacaravans aanwezig. De plekken zijn ruim genoeg. Het sanitair is schoon en verwarmd. Op de camping is een restaurant met prima prijs/kwaliteit verhouding en om de hoek kun je een supermarkt vinden. Op fietsafstand (elektrische fiets is erg handig hier) van Honfleur, leuke stad. Enige nadeel: je kan hier alleen contact betalen.
Grote camping met veel stacaravans en weinig plekken voor campers en caravans. Als camper kun je op een stuk staan voor de slagboom, ruime plekken. Het sanitair is verouderd, niet echt schoon te noemen en zonder toiletpapier. Op de camping is een bar/cafetaria waar je een makkelijke maaltijd kan bestellen en broodjes voor in de ochtend. Prima plek voor op doorreis.
Ruime camperplek bij de wijngaard. Je kunt gebruik maken van elektriciteit voor 5 euro per dag. Toilet is aanwezig. Saint-Emilion is op fiets afstand, een toeristisch stadje. In de buurt zijn veel wijngaarden, waar je vaak een wijnproeverij kan doen.
Fijne rustige camperplaats in een bosrijk gebied waar je mooi kan wandelen. Schoon sanitair met een goede douche. De twee eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Enige minpunt is dat je in het gebied slecht bereik hebt met je telefoon. Vergeet je 30 meter kabel niet! Een plek om naar terug te keren.