@TheoDouwes
- 2003
Deze camperplaats staat als gesloten, maar vandaag en ook een paar weken geleden was het gewoon geopend. Wij komen hier vaak op doorreis.
Wat een heerlijk weekend hebben we hier gehad! Prachtige camperplaats, gastvrije en heel vriendelijke eigenaren met aandacht voor iedereen, verlicht terras waar je altijd kunt zitten, erg gezellige bbq-avond meegemaakt, nieuw toiletgebouw wat bijne af is. kortom: prima in orde! Dank je wel Marie-Jeanne, Tonny en Kris 👌 Veel succes verder en groeten van Theo en Netty 🤗
Heel fijne camperplaats. Omdat wij te vroeg aankwamen en er nog geen plaats vrij was, konden wij even van een noodplaats gebruik maken. Prima geholpen dus en een heel leuk en gezellig weekend gehad. Ook fijn dat je op deze camperplaats een hond mee mag brengen. Wij komen graag weer terug. Bedankt voor de prima service.
Ondanks de corona beperkingen hebben we een gezellige week gehad op de camperplaats Weert. De gemoedelijkheid en gastvrijheid van Corrie en Paul was weer top, zoals altijd. Tot de volgende keer. T&N
Op deze camperplaats is het altijd gezellig en de sfeer is heel gemoedelijk en gastvrij, daarom komen wij hier steeds weer terug. Het nieuwe tuinhuis is voor alle gasten open, hier vindt je ook veel info. Dichtbij het centrum van Weert, prachtige fiets en wandelroutes. Houden zo!
Super gezellige camperplaats, uitstekend verzorgd, zeer vriendelijke en gastvrije eigenaren. mooie fietsroutes, leuk centrum op loop/fietsafstand met prima restaurants. Wij komen hier erg graag en met ons nog veel anderen want de camperplaats staat vaak vol. Tot de volgende keer.