@TheoVullings
Prima CP plaats voor één nachtje als je op doorreis bent. De plekken kun je zelf uitkiezen en zijn groot. Het geheel oogt een beetje onverzorgd. Het concept van Camping Car Park werkt goed.
Nette, ruim opgezette CP. Dicht bij het mooie historische centrum van Barjac. Ligt dicht aan de weg maar is niet hinderlijk.
Een geweldige plek; hier word ik echt blij van! Alles is met zorg en oog voor detail gemaakt/aangelegd. Ruime cp. Sanitair en overige voorzieningen zijn schoon. Heerlijk verse broodjes in de ochtend en een geweldig mooie landwinkel waar ik blij van word :-)
Prima plek aan het water, op loopafstand van het leuke centrum en dat voor maar €7,- ! Betalen gaat zeer eenvoudig aan de gele zuil.
De cp zijn niet allemaal goed te bereiken ivm laaghangende takken van de fruitbomen. Prima uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten. Strand, zee en mooie natuur in directe omgeving. Het restaurant is zeker een bezoek zeker waard!
Wat een. prachtige plek, een plaatje! De Boskamet' doet zijn eer aan. Wij hebben hier met erg veel plezier gestaan; heerlijk rustig, mooie omgeving, gezellig de paardjes erbij.
Wat een mooie, goedverzorgde camperplaats. Over alles is goed nagedacht. Op de buitenring sta je misschien iets mooier maar de binnenring is zeker ook prima. Een aanrader!
Eenvoudige, rustige camping in een mooie wandel- en fietsomgeving. Sanitair(gebouw) is schoon, douches ook lekker warm. Er is zelfs een mini bieb met info over de omgeving. Vriendelijke gastheer en gastvrouw.
Een mooie, rustige, nette camperplaats. Wij waren aangenaam verrast.
Mooie, rustige camping. Alles is schoon en netjes in orde. Vriendelijke en behulpzame medewerkers (vrijwilligers). Kortom een bezoek waard.
Kleine cp in het gezellige centrum. Dicht bij vele terrassen en restaurants. Leuke plek voor 1 of 2 nachten. Inchecken mbv de app gaat prima.
Vriendelijke ontvangst. Mooie, nette plaatsen, goed sanitair. Alles ziet er erg netjes, schoon en nieuw uit. Heerlijk zo dicht bij het centrum van Maastricht! Hier komen we zeker vaker terug.
Dit is een mooie, nette cp. Ruime plaatsen, schoon en netjes sanitair. Een prima uitvalsbasis voor wandel-en fietstochten. Een aanrader!
Zeer grote cp direct aan de Moezel. Hier sta je mooi en zijn er voldoende mogelijkheden voor mooie fiets- en wandeltochten. Er zijn weinig elektriciteitspunten, water en andere voorzieningen bevinden zich aan het einde van de plaats en is ver lopen. De toiletten en douches liggen buiten het terrein en zijn na 19.30 uur gesloten.
Sitecode: 101936
Een mooie plek aan het water. De voorzieningen zijn netjes en schoon! Hier komen we zeer zeker nog een terug.
Groot grasveld om op te staan. Sanitair is schoon. Basic cp maar een prima plek om de omgeving vanuit te verkennen.