@Theolisette
- 2015
Super fijne camping voor een dag of langer super fijn zwembad erop en veel voor kinderen te doen
Super fijne camping is veel te doen ook voor paar dagen lang

Fijne camperstop met watervoorziening en Voor de toilet en stroom. Wc op10 meter en 50 m. En fijne stadje en de outlet is voor tussen stop of voor de outlet. We komen op zeker terug.
Fijne plek voor te overnachten. De toilet waren open en ze zijn nieuwe voorziening aan maken voor de camper. En de u baan licht 20 min lopen en je ben zo in de stad. En je staat veilig we kwamen best laat aan maar hadden nog stroom maar zorg dat je kabel heb minimaal 20 meter. Maar fijne overnachting camping
Super voor in graz te staan en stop camping voor en naar kroatie en Slovenië .de douche en toilet ruimte is compleet verwarmt in de winter en er is alles voor de camper. We komen zeker terug en we gaan nu naar Wenen zelfde camper stop ben benieuwd maar het is top
Fijn camperstop net buiten lubjana met fijne douche en wc en als er iets is kan je de eigenaar bellen of sms sturen en er is gelijk iemand. Je staat fijn op asfalt nu is het rustig met deze tijd maar toch staan we steeds met 8 campers. Maar we komen hier wel terug want je ben zo met de fiets in centrum
Het is super fijne camping ook om paar dagen te staan we waren de enige hier erop. Super rustig en veilig gestaan. Je kan er leuk wandelen maar de eigenares en de jonger meisje zijn super vriendelijke en ze helpen overal mee. En de douche en was gelegen was perfect en wasmachine. We komen zeker terug volgend jaar
Dit is echt fijn als even rustig wil staan en je kan ook voor en paar dagen. Fijn toilet gebouw en alle camping voorzieningen. En het restaurant is top en zeker het buffet, heerlijke verse producten. Top we komen zeker terug.
Het is super leuk camping. Je kan er tot laat aankomen en het restaurant is top en zeker het buffet. Deze plek is echt en 10 waard. We komen zeker terug
Super leuke camping en we komen er zeker nog en keer
Super fijn camping we zijn er al paar keer geweest. De camping is van en fam wie heel behulp is niks is te veel. Enige wat jammer is veel Franse vakantie gangers wie graag hard rijden in hoog seizoen. Maar camping is 10 en heel leuk Spaanse dorp
Is super leuke camping en fijne douche en wc zijn schoon zijn twee campings
Super leuke camping voor 1 of meerdere nachten met leuk zwembad en bar/restaurant en Nederlandse eigenaar. Je kan elk uur aan komen en de receptie is open van 18.00 tot 22.00