@Thijs-Timmermans
- 2018
- Dethleffs Advantage T 6501 B
- 2004
Hier heb je maar een woord voor nodig, namelijk fantastisch 👌. De 5 sterren zijn dik verdiend. Wij komen zeker een keer terug.
Helaas is deze camping permanent gesloten. We hebben in Trewethett Farm Club camping een zeer goed alternatief gevonden. Deze camping is van de Caravan and Motorhome club. Als niet lid van deze club mag je op deze camping staan en met het lidmaatschapskaartje van de NKC krijg je korting. Wij betaalden € 36,00 per nacht voor 2 personen
Mooie kleinschalige camping, met mooie wandelroutes. Je hebt er wel goede kuitspieren voor nodig. We werden zeer vriendelijk ontvangen. Het sanitair is zeer netjes en schoon. Het aanrijden naar de camping is een dingetje, maar is te doen, de wegen voor een half integraal zijn nu eenmaal smal in Engeland. Voor ons een aanrader
Sitecode: 82081
Mooie minicamping met apart camperveld. Sanitair was heel netjes, veel informatie aanwezig in het toilet gebouw. Het is ook fijn dat je de keuze hebt tussen 6A en 10A. De eigenaren waren heel vriendelijk. De omgeving is prachtig om te fietsen of te wandelen in natuurpark “ de Maashorst”. Voor ons 5 sterren Thijs en Anja Timmermans
Prachtige nieuwe camperplaats gelegen bij een forellen visvijver en minicamping. De prachtige plaatsen Zutphen en Doesburg liggen op fietsafstand.De camperplaatsen liggen mooi om een vijver en zijn voorzien van 10 ampere stroom en water. De sanitaire voorzieningen zijn redelijk, misschien iets te weinig als het druk is. Er is ook een kantine en een leuk terras. De prijs van € 18,00 is prima.
Prachtige plaatsen in het bos, prima sanitair en andere faciliteiten. Mooi wandel en fietsgebied dicht bij het Ijselmeer
Dit is een mooie camperplaats met zeer vriendelijke ontvangst. De omgeving is prachtig, zeker als je van fietsen houdt. Geocaching is hier ook top. We zijn zeer benieuwd naar het nu in aanbouw zijnde terras. Wij komen zeker nog eens terug, Thijs en Anja
Mooie camperplaats, goed verzorgd met alle voorzieningen. Electra moet apart betaald worden, maar WiFi is gratis. Tevens gratis openbaar vervoer kaart erbij gekregen. Het sanitair is mooi en fris, misschien iets te weinig als het druk is, het is een druk bezochte camperplaats, dus op tijd komen is aan te bevelen. Centrum is 2 km . Prijs is ok voor wat je er voor krijgt.
mooie kleinschalige camping. Ik kan het niet vinden in de vorige beoordeling. Beheerder spreekt redelijk Duits en is zeer vriendelijk. Chemisch toilet is wel degelijk te lozen. Hij maakt de heerlijkste gerechten voor je en je kan er inderdaad een heerlijk glas bier drinken. Het sanitair is zeer goed schoon en modern, zeker voor Tsjechische begrippen, kortom een top plaats
Prachtige camperplaats. Aardige eigenaren die geregeld informeren of alles naar wens is. De camperplaats is mooi gelegen en heeft alles wat een camperaar nodig heeft. Niet meer niet minder, sanitair hebben we immers zelf bij ons toch? Heel mooie fietsroutes in de omgeving, Helaas nog geen terrasjes open in deze corona periode. Prijs/ locatie is top.
zeer vriendelijke ontvangst. Zelfs tijdens deze corona crisis toch net dat beetje extra service verlenen. Zo mag je bv voor het camper tarief ook op de camping staan en krijg je de wifi gratis. Gelukkig zijn er toch meerdere kampeerliefhebbers die in deze onwerkelijke periode de eigenaren van een camping/camperplaats toch omzet gunnen. De camping zelf ligt er mooi bij.Zeker een aanrader