• Camperlocaties

• tiktok

Partner van

@ThijsReinen

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Kleine heel simpele camping met veel vaste bezoekers. Voor ons doorreis camping. Zeer vriendelijke ontvangst door gastvrouw. Sanitair is verrassend super en spik en span. Maar veel te duur voor wat de camping bied. Ruim 40 euro met wat electriciteit.

Sitecode: 20186

Prima camping voor geld wat je ervoor betaald. Receptie beperkt open. nummer bellen of gewoon zelf plek zoeken. Sanitair is OK. Douchen met 50 eurocent munten 4 minuten. Maar is veel langer en niet uit te zetten.Water verspilling helaas. Camping was nog vrij nat na alle regen de week ervoor. Ze hebben uitrij platen. Erg goed restaurant voor de camping. Elke avond vol met locals. Bovec is outdoor paradise dus vanalles te doen. Soca trail bv.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Grote nog vrij nieuwe camping. Wij hadden premium plek, zijn heel groot en kan in schaduw. 's ochtends broodjes. Sanitair is super. De hele dag loopt er iemand om schoon te houden. Douch gaat na 10-15 sec uit. Bled fp is weer open, maar zit stevige klim in. Wifi 's avonds matig. Enige echte minpuntje: er is maar 1 chemisch toilet. Heb je een plek bij rivier is dat een eind sjouwen. Hou je van een luxe camping met alles erop en eraan, doen.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

wij hebben 3 nachten op deze camping gestaan op doortocht richting Oostenrijk-Slovenië. Aangezien het weer daar slecht was en hier prima, 2 extra nachten gebleven. Prima camping, sanitair top, wordt alleen tot 15 uur schoongemaakt. Naar Centrum Rothenburg 1.5 km, maar wel via een aardige klim. Broodjes cervice. Als de Wi-Fi ook 's avonds goed werkte had ik 5 sterren gegeven.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Camping die bestaat om Preikestolen. Voorzieningen redelijk. Sanitair voldoende maar nu, camping stond nog niet half vol, al niet schoon te houden.(wat natuurlijk ook aan de gasten zelf ligt). Ik wil niet weten hoe dat over 2 weken is. wifi waardeloos (op onze plek), 4G bereik ook zeer slecht. En muggen, heel veel muggen die je helemaal lek steken. Maar dat ligt niet aan de camping. De hike naar Preikestolen is ook vergeven vd muggen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Een erg mooie camping. ruim en schoon. Alles is aanwezig en incl. Geen wifi op de staan plekken. Nederlandse eigenaar.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

We kwamen hier terecht toen we de Tvindefossen gingen bekijken. Simpele camping maar alles is er. Sanitair werkt met toegang code. Er is een souvenirs shop bij de ingang waar ze ook wat eten en drinken verkopen. Wifi slecht. Konden geen verbinding maken. Prima voor 1 nacht

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Kleine camping bij een meertje km of 30 van Preikestolen. Eigenaar is een vriendelijke druk pratende man die je met alles helpt. Ga wel meteen op de in Noorwegen verplichte 4 meter afstand van je buren staan want hij komt het controleren. Terrein is bijna nergens echt vlak. sanitair beetje oud maar OK. Je zou wat overlast kunnen ondervinden van weg direct naast camping maar voor ons niet storend.

Sitecode: 42010

Prima camping om de Briksdahl gletcher te bezoeken. Heel vriendelijke ontvangst. Er zijn plekken direct aan het meer of iets hogerop. Sanitair gratis en prima in orde. Je mag gratis gebruik maken van spullen om op het meer te varen. Klein winkeltje bij de receptie. Aanrader

Sitecode: 20877

Waren hier op doorreis richting Flam. Op zich is alles aanwezig maar camping ziet er wat troosteloos uit Al het gras is dor en bruin. Douchen is gratis en er is een afhaal pizza elke avond. Prima voor 1 nacht.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Een erg fijne camping als je niet hutje mutje wil staan op de grote camping aan het fjord. Klein winkeltje bij de receptie met elke ochtend vers brood. Sanitair prima in orde en vrij schoon. Plekken om af te wassen had ruimer gekund. Als je een mooie plek wil moet je niet te laat aankomen, na 15 uur loopt de camping snel vol. (de grote camping onder aan het fjord stond om 16 uur vandaag, 17 juni, ook al helemaal vol). Wifi is prima.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Mooie simpele camping 3 km buiten Andalsnes. Fantastisch uitzicht op de bergen, aan de voet van Trolstigen. Vrije plek keuze. Zeer behulpzame eigenaar. Sanitair is prima, neem de linkse douche anders loopt het water van je buurman door jou cabine naar afvoer.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Echt een doorreis plek. Op een groot grasveld achter een boerderij. Geen voorzieningen dus alleen geschikt als je zelfvoorzienend bent. 2 eitjes kado bij betalen cash aan eigenaar.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Mooie camping aan een prachtig meer. Zeer behulpzame receptionistes. Ruimte zat voor camper, half Juni. Je loopt in een paar minuten vanaf de camping het dorp in. Zeer grote en zeer schone douches. Perfect. Wij waren hier op doorreis voor 1 nacht dus over de rest van de faciliteiten kan ik niet oordelen.