@Tholen
- 2019
Fijne camping tussen Fermo en de zee. Relaxen op mooie terrassen. Uitstekende toiletgroepen. Nynke en Reier werken er hard aan om het nog mooier te maken.
bij Irma en Frans voel je je vanaf dat je hun fijne camping op rijdt meer dan welkom. Met een altijd mooie standplaats, de gezellige bbq, het zwembad en het mooie uitzicht maakten ons verblijf perfect. Grazie!
In een woord: fantastisch. Mooie en grote plekken, schitterende uitzichten, fijne gastvrouwen en -heren. Maaltijd was top. Prima zwembad, mooie wandelingen. En rust. Ga maar gauw.
gras. picknicktafels. bbq. rust. ruimte. wat wil je nog meer? mei 2026, we vinden deze plek top.
Argeloos zo maar een camping opgezocht. La Magaudi dus. echt iedereen daar vond het fijn dat we er waren. Bleek er een Golf en Diner week te zijn. Superlekker gegeten, heerlijk gekletst. We begrijpen dat dit de camping van het jaar was. Aanrader voor 50+.

Kan niet beter. Met afstand in de top van de camperplaatsen. Alles is er. Mooie ruime plekken, sportveldje, electrisch, water. Vergeet niet door het sprookjesachtig mooie park te wandelen aan de overkant van de rustige weg. Belgische schoonheid!
Zo dom! We hadden moeten blijven, want fijner wordt het niet. Een schitterend stukje aarde, alles is basic, maar alles is er. Jantien en Walter zorgden voor een gastvrije ontvangst. Doen!
Heerlijke ontvangst door Mme 'la Patron', zo werd ze met een lach aangekondigd. Het begint met een omheinde tuin vol beesten. De camping is prettig rommelig, prima grote plekken. We gingen blij weer weg.
Mooie camping, prima voorzieningen, dicht bij het aardige stadje Melrose. Wel duur! Camper + twee personen: 43,30 pond.
iemand reviewde: geen leuke camping. wij reviewen: prima camping! grote plek, geen gedoe, goede voorzieningen bij een leuk stadje.