@Thornwood

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Uitstekende faciliteit net buiten de stad. Twaalf grote gemarkeerde plaatsen. Zeer schoon gebied. Afvoer van grijs en zwart water en vers water beschikbaar. Ook vuilnisbakken. Elektriciteit beschikbaar gedurende 30 minuten met een gratis jeton van de bakker. Andere elektriciteitspunten zijn aanwezig, maar werken nog niet. Picknickbanken. Laadpunten voor elektrische auto's. Hartelijk dank aan de lokale gemeenschap voor het beschikbaar stellen van dit gebied.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

In een klein rustig vredig dorp. Schone toiletten en wasruimte open met koud water. Elektriciteit en water beschikbaar met een muntje van Marie. Bar-restaurant binnen 100m. Andere toiletten achter de kerk. Picknickplaats en kleine overloopruimte beschikbaar op de weg bij de ingang van de Aire.

Verbleven hier in mei met behulp van ACSI-kaart tegen een uitstekende prijs. Sanitaire voorzieningen zijn van topklasse. Gemakkelijke toegang tot het prachtige strand. De plaatsen zijn ruim genoeg voor onze camper van 7,3 meter. Receptiepersoneel erg vriendelijk. Goed fietsen naar Cambrils en Miami Platja. Zal zeker terugkeren.

Uitstekende camping met ruime staanplaatsen. De receptie was erg vriendelijk en behulpzaam. Het toilet en douche blok was altijd schoon en is goed onderhouden. Er is een fietspad buiten de site die je meeneemt naar het stadscentrum (2,5 km). Andere routes zijn beschikbaar.