@Thruss
Wat een geweldige locatie Vrij om te blijven. Betaal alleen voor EHU (€ 0,50 per kilowatt) en water (€ 1 voor 100 liter) het is nieuw gebouwd en echt goed doordacht met picknickbanken/tafels, barbecues en vuurkorven met zitjes voor mensen die blijven om te gebruiken Grote dank aan de mensen van Krsko/Slovenië
Uitstekende moderne faciliteit. Hoewel een beetje 'stijfjes', absoluut onberispelijk en slechts 8,50 euro per nacht, incl. elektriciteit en fatsoenlijke WIFI. Geweldige locatie voor het strand en toegang tot fietspaden. Geen probleem met de kaartautomaat die de Britse creditcard accepteert.
We konden geen toegang krijgen tot Aire omdat er toen een probleem was toen de machine alleen Franse creditcards accepteerde. In plaats daarvan zijn we naar een andere Aire gegaan, die slechts 1 km verderop was, in het geel van het eiland in de buurt van deze Aire gemarkeerd. Prijs en faciliteiten waren identiek en veel minder 'stedelijk' en scrupuleus. Beveel u hetzelfde als het was veel mooier. Sorry, heb geen coördinaten, maar zoek maar naar tekens
Sitecode: 12066
Mooie locatie, maar we hebben hier niet overnacht omdat het vol was. Het leek erop dat de meeste er al enige tijd stonden, zoals al vermeld is in eerdere beoordelingen.