@Tika985
Ondermaats. Je wordt gevraagd op de zandpaden te parkeren. half uur gezocht om eventuele collega's niet in de weg te staan. Heel veel modder. Geen water om je toilet te spoelen bij het servicepunt. Zoeken naar elektrapunt. Geen wifi. In het dorp kun je nergens parkeren vanwege hoogtebarrieres. Waarom ze niet een paar plaatsen een beetje ophogen voor het winterseizoen is mij een raadsel. Afrader.
Sitecode: 72027
Cp aangegeven als vrachtwagenplek wat een grote liner het recht geeft gezellig de generator bij te zetten, volgens de meneer zelf. Van de weg had ik minder last. Parkeerplek is ook plek met vuilcontainers. Veel zwerfvuil en in het dorpje mag je nergens parkeren met een camper. To be avoided.
kwurig en ruim opgezet. wel dicht bij huizen en een weg - mooie lunchplek of voor een nacht - dat is ook de maximale duur, wel wat vreemd omdat als je wilt fietsen twee nachten misschien ook prettig is. er staat 1 andere camper. Er is een heus toilet, sani ziet er goed uit. ik denk dat het de bedoeling is dat grijs water afloopt naar de put. wel wat nauw en een verraderlijk laag hekje om die put ;).
let op route stuurt je terug als je die richting Bordeax neemt. bijna geen water om te spoelen, niet echt hygienisch. geen vulwater, zou ik ook niet doen want hangt boven afvalput in zuil
Rustige groene locatie langs het water. tot half zes in de avond lawaai van fabriek aan de overkant, alsof een cementmixer draait. wandeling verder langs het kanaal achter de cp redelijk overwoekerd. dorp zelf is verwoest geweest in WO1 en de mini-stadswandeling daar moet je zelf de muren bijdenken. Sterren voor de rust in de avond.
Goed initiatief van de gemeente, maar er zijn zoveel meer prachtige plekken van waaruit je kunt wandelen. Zie dit als een serviceplek en ga op zoek naar areas recreativas, rijd bv overdag naar de Monte Cayon https://www.turismoasturias.es/descubre/naturaleza/otros-espacios/areas-recreativas/monte-cayon#. Bij Villamayor is El Chorron maar parkeer daar net van de hoofdweg af (2km naar waterval).
Prima ruim, veel keuze in plekken, ook parkachtige delen. Veilig, goede service. Enorme wasmachines voor 4eur. Wifi prima. Omgeving wat desolaat maar metro dichtbij. Medewerkers heel aardig en behulpzaam. Restaurantje sympatiek maar was niet onder de indruk.
Topplek. Goedkope diesel, cassette en grijs water legen gratis, perslucht banden gratis, stofzuiger 1 eur. Wasmogelijkheid camper en wasserette. Parkeerterreinals je op de was moet wachten. Heel mooi verzorgd met planten overal.
Geen afvalbak te zien en veel zwerfvuil. Onduidelijke ingang, je moet naar rechts om beschutter te staan. De zoutpannen aan de overkant van de weg maken veel goed. En in het dorp de borden cp volgen, niet de navigatie.
Hele schone en rustige plek. Eurorelais munten voor water en elektra nodig, er staat maar 1 zuiltje. Geslapen met feestelijke kerstverlichting en slechts 1 collega.
Prima ruime plek. Wandelmogelijkheden om sportcomplex wat onduidelijk want er is veel afgesloten maar toch gelukt. Ingang inderdaad smal!
Heerlijk rustig op het gras gestaan bij dit indrukwekkende museum. Rondwandeling 3,5 km is ook mooi. Vriendelijke ontvangst als je je bij de receptie meldt.