@Tillyx
rustige camping, toiletgebouw gedateerd, maar zeker schoon. laaghangende takken, maar altijd wel een geschikt plekje te vinden. zwembad van het hotel te gebruiken, fantastisch!
Heerlijk rustige camping, met nieuw sanitair gebouw (voor mannen en vrouwen gezamenlijk). Afwasplek geeft prachtig uitzicht. Enkele speeltoestellen voor kinderen. meekijken op de boerderij is mogelijk. Enkele verharde camperplaatsen, zeer goed verzorgd. zeer vriendelijke eigenaresse! Ook geschikt als doorreiscamping.
Ruim opgezette kampeerplekken met uitzicht op de Ausberg. Rustige camping. Sanitair gebouw is keurig en schoon. Douchen voor 50 cent voor 7 minuten. WiFi ontvangst is perfect. Veel wandel mogelijkheden. vanaf de Ausberg prachtig uitzicht over Gerolstein en omgeving.
rustige camping, ruim opgezet. wij stonden tussen de bomen en hadden daardoor geen last van de harde wind. vanaf de camping loop de zo de heide of het bos in.
Ruim opgezette plaatsen, konden met de camper en de kids op een ruime plek staan. Hoge gemiddelde leeftijd. Zeer vriendelijke eigenaren. Mogelijkheden voor privé sanitair. Veel fiets en wandelmogelijkheden. Recreatie plas t Nije hemelriek is op ca 4 km fietsafstand. Prima plek als je van rust en ruimte houdt!
Heerlijke plek om te staan! Veel keuze mogelijkheid. Via een bospad kom je bij een naast gelegen (privé) strandje. Helaas geen douche mogelijkheid, maar verder perfect.
Heerlijk rustige locatie op het platteland. Naast de appartementen van de B&B. 3 camperplaatsen. Je zou vast gebruik kunnen maken van de ontbijtservice. Eigenaresse is uitermate aardig. Heeft een klein boetiekje aan huis. Helaas geen douche, maar prima toilet.
Uitzicht op de zee is prachtig. Locatie ligt naast museum. Je kan in de verte zelfs de brug zien. Vuilstort is vlakbij, dit ruik je bij vlagen wel. We konden na 21.00 uur pas gebruik maken van het toilet en douches, deze waren met een hangslot met cijfercode afgesloten. Prijs kwaliteit te duur, maar wel prachtig uitzicht