@Tine2806
Mooie parkeerplaats met aardige eigenaar. Perfect als je de volgende dag naar Trelleborg wilt voor de veerboot. Geen sanitaire voorzieningen. € 10,- moet contant worden betaald, plaats het eenvoudigweg in de doos met informatie.
Superonvriendelijk. Volgens de website kun je niet reserveren, maar de plaats zou de hele week bezet zijn als je aankomt. Dat past ook niet bij elkaar op een veld. Ondanks voor de hand liggende, vrije plaatsen zul je heel hard worden afgewezen.
Sitecode: 52047
Geweldige, gratis parkeerplaats met uitzicht op een meertje. Geen voorzieningen maar prima voor een nacht.
Leuke camping met eigen toegang tot het meer. Veel vaste kampeerders. Sanitair vrij oud maar ok... Leuke midgetgolfbaan op het terrein. Vaak erg luidruchtig 's nachts vanwege de aangrenzende straat.
Onverdeeld en ondogmatisch. Betaling ofwel op de aangegeven tijden aan de "balie" of per envelop. Openbaar toilet op ongeveer 200 meter afstand. Perfect voor één nacht. geen aan- en afvoer.
Voldoende parkeergelegenheid, dichtbij het havenbekken. Restaurants op loopafstand. Openbare toiletten aanwezig en helemaal prima. Betaal bij de parkeerautomaat - schrik niet, er komt 's ochtends iemand de toeristenbelasting innen. Kan 's ochtends behoorlijk luidruchtig zijn vanwege de opening van de markt.
Mooie staanplaats aan een prachtig meer, op loopafstand van café en kunsttentoonstelling "Niet helemaal". Perfect om te ontspannen, zwemmen en SUP. Helaas noch sanitaire voorzieningen, noch verwijdering. 100 SEK per nacht, als je geen Swish-app hebt om te betalen, geen probleem - 's avonds komt iemand het geld ophalen.