@Tinus-de-Jong
- 2019
Sitecode: 195244
Fijne plek. Alles aanwezig. Midden in het centrum en naast de grensbrug. Mooi park naast de deur, met eetgelegenheid.

Heerlijke camping, doet zijn naam eer aan. Onthaasten!

Wat een goede plek! Diverse winkels op korte loopafstand. Fijn dat de gemeente dit faciliteert.

Prima overnachtingsplek om de prachtige wandeling naar de echt noordelijkste punt te maken! Enkel geschikt wanneer je zelfvoorzienend bent. Geen toilet of water in-en afgifte mogelijk. Wij waren hier op 4 juni 2019 en stonden hier met nog 3 campers. Ligt vlak langs de weg naar de Noordkaap, maar geen overlast van ondervonden.
9 juni hier gestopt om de korte wandeling naar de restanten van de boerderij te maken. Op zich een leuk kort tochtje maar weinig tot niets te zien. De camperplaats ligt echt prachtig een stukje van de weg af tegen de berg aan. Echte aanrader wanneer je zelfvoorzienend bent.
Sitecode: 20640
3 juni 1 nacht hier verbleven. Camping is prima voor een overnachting. Schoon sanitair en vriendelijk personeel. Daar is het dan ook wel mee gezegd. Weinig te beleven ook de omgeving niet veel.
Op 8 juni op deze plek overnacht. De parkeerplaats op zich is niets mis mee. Wel veel overlast van de weg. Om de 10 minuten ertsvrachtwagens die langs rijden. Ook in de nacht gaat dit door. Leuk om even af te dalen naar het riviertje beneden in de kloof via de trap (ongeveer 250 treden). Mooi weids uitzichtpunt aan einde van pad aan de rechterkant van de parkeerplaats.
Overnacht op 7 juni. Werkzaamheden voor het seizoen nog in volle gang. De camping ligt in een mooie rustige omgeving met uitzicht op het meer. Sanitair keurig schoon. In deze periode nog erg stil (we stonden er met nog 1 camper). Vriendelijk personeel.
Wij waren hier op 7 juni. Prima plek voor overnachting vlakbij rivier. Langs doorgaande rustige weg, waarvan geen overlast. Geen voorzieningen. Begin van leuke wandeling en vlakbij rivier.
Sitecode: 19745
Wij hebben hier overnacht op 6 juni. De camping zo goed als voor ons zelf, er stond nog één andere camper. Mooie, rustige en zeer schone camping. Ook het sanitair is prima in orde en schoon. Vlak over de grens met Noorwegen. Vriendelijk personeel, erg behulpzaam. Niet veel te doen in de nabije omgeving.
Waren hier op 5 juni. Op zich een mooie plek, met mooi uitzicht. Maar momenteel behoorlijke graafwerkzaamheden waarschijnlijk voor uitbreiding van plekken en sanitaire voorzieningen. Wij zijn doorgereden. Als werkzaamheden gereed zijn, is dit vast een mooie overnachtingsplek.
Op 6 juni overnacht. We stonden met nog een viertal campers. Toilet alleen gebruiken als het echt noodzakelijk is. Vlak langs de redelijk drukke weg, veel vrachtverkeer. Iets verderop de weg richting het zuiden een betere plek.
Verblijf op 1 juni. Mooie rustige plek. Begin van wandeling naar het meer. Mooie wandeling. We stonden met nog 2 andere campers en wat tentjes. Toilet prima in orde en schoon.
2 juni. Prachtige plek bij mooie wandeling naar gletsjer. Schoon toilet. Niet op aan te merken.