@TitiaOosterbaan
- 2017
We hebben afgelopen weekend een fijne tijd gehad op jullie camping. Heerlijk die rust en vriendelijkheid die ervan uit straalt. Dank jullie wel! Als we weer het noorden aan doen, komen we weer bij jullie camperen! groet Frits en Titia
wat een heerlijke rustige plek. met de hete dagen werden we getrakteerd op ijsjes, zo gastvrij! we komen weer!
Deze camperplaats is niet meer op het adres dat in de app staat. De straat was opgebroken. misschien is de camperplaats verhuisd? Wij konden het niet vinden.
Goede camping. Aardige ontvangst. Grote plekken en mooi sanitair. Je moet er rekening mee houden dat op zondag alle winkels hier gesloten zijn.
Prima plek aan het water. Goed voor een overnachting. Stadje inderdaad vergane glorie. Winkels achter de Camperplaats .
Zeer fijne plek, vers water punt, vuil water punt en mogelijkheid voor je chemisch toilet te ledigen.
Prima locatie. Luxe sanitair. Zorg voor losse 1 euromunten, want anders heb je geen stroom of water. De camperlocatie moet je cash betalen, je kan er niet pinnen.
Prima plek.vlakbij het klooster. Dus een erg lekker Westvleteren biertje erbij op de Camperplaats. Een aanrader.