@Tjalkejoosten
Wauw wat een ervaring! we stonden op 1 van de mooiste plekken van de camping met een prachtig en idyllisch uitzicht. grenzend en uitkijkend over de fjorden. sanitair erg prettig ingericht en schoon. met het huren van een bootje op de camping de fjorden verder kunnen bezichtigen vanaf de zee, een unieke ervaring! zelf geen vissers, maar mensen om ons heen wel en erg tevreden. ook de unieke Zanzibar op de camping mogen ervaren, klein paradijsje!
hele fijne stop locatie. netjes, goede faciliteiten. en dichtbij een leuk , toeristisch en studentikoos centrum. lekker gegeten bij de indian. mooi uitzicht! wel ‘druk’ maar netjes georganiseerd
fijne camping. rustig, schoon, schoon sanitair. gelegen naast mooi natuurgebied. meer is prachtig, genoeg mogelijkheden tot activiteiten en een top gastheer!
prima camping. rustige opzet met prachtige natuur. prachtig meer met mooie wandel routes en net om de hoek van de camping een fijn strandbad. komt hier echt tot rust. sanitair simpel maar netjes bijgehouden, makkelijk systeem met druppel om te douche. voor kinderen genoeg ruimte en rust om te spelen, vooral Nederlandse kinderen wat op onze doorreis een prettige bijkomstigheid is. gastheer vriendelijk en rustig, zelfde als omgeving. topper!
rustige intieme en idyllische camping. fijn ontvangen en vriendelijke hostes. en zeer net sanitair (wel vintage maar dat past bij de sfeer). Mooi uitzicht over het water. en met een flinke wandeling , korte fietsrit of auto zo bij een eerste haventje / dorpje.