@Tjallie58
Erg vriendelijk ontvangst en goede informatie . Ruime plekken voor de camper . Rustige omgeving , vlakbij het strand . Een aanrader
hele mooie rustige camping een prachtig uitzicht zeer schoon en netjes
4 nachten gekampeerd,prima camping , zeer vriendelijk en zeker niet verouderd komen hier zeker terug ( nav Kaspers, deze reactie)
Sitecode: 19118
camping ziet er goed uit , waarschuwing voor het tunneltje kan je niet onderdoor ( niet aangegeven ) ging net goed camping was helaas vol door een grote groep . camping verderop wel plek
prima kleine camping , vriendelijk ontvangst . Een haan en kippen lopen gezellig rond . De locatie ligt op een mooie plek , je hoort geen auto’s van snelwegen
prima plek ,even bellen want het hek was gesloten . de eigenaresse kwam direct . Heel vriendelijke ontvangst. we zijn 2 nachten gebleven , leuk dorpje om rond te lopen , ligt aan de Camino del Santiago
prima camping is open sinds 8 april . Vriendelijk mevrouw. Bijna nog geen gasten . prima plek om de Pyreneeën door te rijden
prima plek hier . goede aanwijzing voor het staan ivm de regen die er aan komt . vriendelijk en een meisje spreekt Engels . een aanrader
sanitaire gebouw minimaal , geen Corona hulpmiddelen , wel schoon . wat rommelig
Prima camping 5 dagen met de camper gestaan . Zeer netjes en alles goed geregeld met de nieuwe Corona regels
Prima camping heerlijk rustig 3 nachten gebleven . Erg behulpzame eigenaren en zeer vriendelijk . Plek om terug te komen
Grote camping , geen last van de drukte prima sanitair , vriendelijk
Prima camping voor een nacht , veel lawaai van vrachtwagens gaat hele nacht door